EQUIMINS

Béta karotin E-vitaminnal mének és vemhes kancák számára

13 890 Ft
Egységár 6945 Ft/kg

Ezt a készítményt kifejezetten a tenyészkancák és tenyészmének számára fejlesztettük ki. A tenyészméneknél javítja a fedezőképességet és a sperma minőségét. A kancákkal 6...

2 KG
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Ab-Original Kft

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  A Béta karotin készítményünket kifejezetten a tenyészkancák és tenyészmének számára fejlesztettük ki. A tenyészméneknél javítja a fedezőképességet és a sperma minőségét. esszenciális tápelem A béta-karotin az A-vitamin előanyaga, melynek a vemhességre gyakorolt pozitív hatása van. Részt vesz a vemhességi hormon (progeszteron) előállításában, mely a sárgatestben termelődő és a kanca egészséges ivarzásáért felelős hormon.
  A kancákkal 6 héten át kell etetni fedeztetés előtt, majd újabb 6 héten át ellés előtt. A kancáknál segít megelőzni a vetélést és védi a kolosztrumot. A kolosztrumban és tejben lévő nagy mennyiségű béta karotin és A-vitamin segíti a csikót a fertőzésektől megvédeni, ellenállóképességét javítani. Továbbá az A- és E-vitaminok együtt jó hatást gyakorolnak a progeszteron hormonszintre is.
  Az E vitamin jelenléte a termékenyüléshez elengedhetetlen a kanca számára. Az E-vitamin hiánya ellési nehézségekhez vezethet.
  Összetétel:
  Olaj 1%
  Fehérje 8%
  Rost 6%
  Hamu 4%
  Nedvesség 3%
  Béta Karotin 12,000 mg/kg
  Vitamin A 200,000 NE/kg
  Vitamin E 10,000 mg/kg
  Istállózott állattartás esetén és a téli takarmányozás során a takarmányban található szükséges vitaminok és nyomelemek mennyisége a normális szükséglet alá csökkenhet. A vitaminhiány következtében gyakran sárlási vagy vemhesülési problémák alakulhatnak ki. Ezek a vitaminok szabadon elsősorban a friss fűben fordulnak elő a természetben. Hiányuk azoknál a lovaknál fordul elő leggyakrabban, melyek alig, vagy ritkán jutnak legelőre.

  Adagolási javaslat:
  Pónik és kis lovak számára: ½ adag naponta (12.5 g)
  Közepes méretű lovak számára: 1 adag naponta (25 g)
  Nagy lovak(500 kg felett): 2 adag naponta (50 g)

  Leírás

  Állapot

  Új

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Olaj 1% Fehérje 8% Rost 6% Hamu 4% Nedvesség 3% Béta Karotin 12,000 mg/kg Vitamin A 200,000 NE/kg Vitamin E 10,000 mg/kg

  Tárolási tanácsok

  Tárolása: 10–20 °C hőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó. Használat után gondosan vissza kell zárni.

  Jogi említések

  Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.

  Vélemények

  Leírás

  Állapot

  Új