BODY-SOLID

BODY-SOLID Guggoló keret (GPR370)

225 900 Ft

Masszív vázszerkezet és 14 különböző pozícióba történő állíthatóság.

Szín: Ezüst / fekete

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Sport8 Hungary Kft

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  A guggolás nagyon fontos gyakorlat a test izomfejlesztése esetén. A kereten lehetőség van elhelyezni a súlytárcsákat és a súllyal terhelt rúd pozíciója meghatározza a gyakorlat kezdeti pozícióját is. Az oldalsó tüskék lehetőséget adnak a súllyal terhelt rudat elhelyezni, ez biztonságot nyújt. Univerzális pad használatával és különböző dőlésszögben végzett nyomó gyakorlatokkal a mell és váll izmai edzhetőek.

  A Body-Solid nyomó keret masszív vázszerkezete a stabilitást, a 7° dőlésszög a szabadsúlyos emelések természetességét adja vissza. Az edzőgépen a következő gyakorlatok végezhetők el: guggolás, kitörés, merevlábas emelés, vádlizás, függőleges evezés és sok más erősítő gyakorlat. Az edzés kibővítése érdekében használjon bármilyen szabadsúlyos gyakorlat végzésére tervezett padot (Body-Solid Univerzális pad - negatív is: GFID71 vagy GFID31) és így megvalósulhat a fekvenyomás a pozitív és negatív dőlésszögű nyomások, a vállból nyomás gyakorlata is. Legyen a cél az izomtömeg építés, az erőszint fejlesztés vagy a test formálása.

  Az edzőgéphez nem tartozik a képeken látható tárcsasúly adapter, a tárcsasúlyok és a szorító.

  Body-Solid Guggoló keret (GPR370) jellemzők: -Masszív, 4 oldalon hegesztett zártszelvény lemezekből készült váz garantálja az edzőgép masszivitását és stabilitását. -14 különböző pozícióba lehet az edzőgépre súllyal terhelt rudat helyezni, a súlyhatár 500 kg. -Acéllemezekből készült biztonsági tartóváz. -A függőleges váz 7° dőlésszögű mely az emberi test természetes emelő mozgást jellegét adja vissza. -4 Olympic súlytárcsa tartó a súlyok biztonságos és praktikus tárolására. -Egyaránt alkalmas otthoni és edzőtermi használatra. -Vázszerkezet: gépi lakkfestéses, masszív zártszelvény. 4 vázra hegesztett tárcsasúlytartó rúd.

  Termék extra:

  • Oldalanként 14 pozíciós biztonsági súlytartó hely

  Méret (HxSzxM): 1143 x 1,625.60 x 1,879.60 mm Terhelhetőség: 450 kg Önsúly: 63,5 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Az edzőgéphez nem tartozik a képeken látható tárcsasúly adapter, a tárcsasúlyok és a szorító.

  Használatra vonatkozó korlátozások

  A guggoló keretet 150 kg teherbírás fölött nem lehet használni.

  Jogi említések

  24 hónap garancia

  Vélemények