BLACKROLL

BLACKROLL TRIGGER SET TWISTER – TRIGGER PONT KEZELŐ FASCIA SZETT

27 390 Ft

A BLACKROLL® TWISTER az új titkos fegyvered. A letapadt fascia hatékony kezelésének legújabb eszköze az SMR hengerek széles skálája mellett. 

Szín: Fekete
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja FitCollege STORE

Termékleírás

Leírás

A BLACKROLL® TRIGGER szettet használhatod az izmok feszültségének és a triggerpontok célzott ellazításához egyaránt. A laposabb TRIGGER különösen alkalmas a nagyobb izomcsoportok masszírozására, míg a TRIGGER S valamivel hegyesebb alakú, ezért intenzívebb a használata. A TWISTER ergonómikus kialakítása lehetővé teszi a fasciák mély kezelését és a szelektív, mély stimulációt.

A gömbölyű nyéllel együtt használva a nehezebben érinthető területeket is kényelmesen elérheted. Fogantyú nélküli alkalmazása a padlón vagy a falon szintén lehetséges. Anyagösszetételének köszönhetően a termék tartós, könnyen tisztítható és 100%-ban újrahasznosítható. Kis mérete és súlya miatt a TRIGGER SET-et könnyen magaddal viheted és utazás közben is használhatod.

A háromszög alakú TRIGGER-hez hasonlóan a TWISTER-t is használhatod szelektív és célzott kezelésre. Megmasszírozhatod és stimulálhatod az izomszöveteket a nyomás és csavarás alkalmazásával. Leggyakrabban a nyak területén alkalmazzák, de természetesen a test más területein is használható a fascia letapadásainak fellazításához, valamint a szövetekben a véráramlás serkentéséhez (pl. futók térde, teniszkönyök).

A triggerek széleit is használhatod az ún. nyírási módszerrel, amely stimulálja a bőr alatti fascia struktúrákat (fascia superficialis), ezáltal elősegítheti a szövet gyorsabb regenerálódását. Ehhez olajat is használhatsz, hogy az eszköz jobban csússzon a bőrödön – így masszőrőknek különösen ajánlott eszköz.

”A trigger pont kezelés a manuális terápia leghatékonyabb módszere. A BLACKROLL® TRIGGER SET új ajtókat nyit meg előttünk a myofascialis terápia során. Legyen mindig Veled mobil "fizioterápiás hüvelykujjad"”.

Thomas Marx - gyógytornász, osteopathus, alternatív orvos, gyermek osteopathus

Technikai információk

  • MAGASSÁG (cm) 8 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 17,5 cm
  • Állapot Új

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

MAGASSÁG (cm)

8 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

17,5 cm

Állapot

Új