BLACKROLL

BLACKROLL TRIGGER SET – TRIGGER PONT KEZELŐ FASCIA SZETT

21 790 Ft

A BLACKROLL® TRIGGER szettet használhatod az izmok feszültségének és a triggerpontok célzott ellazításához egyaránt. 

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja FitCollege STORE

Termékleírás

A laposabb TRIGGER különösen alkalmas a nagyobb izomcsoportok masszírozására, míg a TRIGGER S valamivel hegyesebb alakú, ezért intenzívebb a használata.
A gömbölyű nyéllel együtt használva a nehezebben érinthető területeket is kényelmesen elérheted. Fogantyú nélküli alkalmazása a padlón vagy a falon szintén lehetséges. Anyagösszetételének köszönhetően a termék tartós, könnyen tisztítható és 100%-ban újrahasznosítható. Kis mérete és súlya miatt a TRIGGER SET-et könnyen magaddal viheted és utazás közben is használhatod.
A triggerek széleit is használhatod az ún. nyírási módszerrel, amely stimulálja a bőr alatti fascia struktúrákat (fascia superficialis), ezáltal elősegítheti a szövet gyorsabb regenerálódását. Ehhez olajat is használhatsz, hogy az eszköz jobban csússzon a bőrödön – így masszőrőknek különösen ajánlott eszköz.

”A trigger pont kezelés a manuális terápia leghatékonyabb módszere. A BLACKROLL® TRIGGER SET új ajtókat nyit meg előttünk a myofascialis terápia során. Legyen mindig Veled mobil "fizioterápiás hüvelykujjad"”.

Thomas Marx - gyógytornász, osteopathus, alternatív orvos, gyermek osteopathus

Technikai információk

  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 7,5 cm
  • MAGASSÁG (cm) 17.5 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 8 cm
  • Állapot Új

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

SZÉLESSÉG (cm-ben)

7,5 cm

MAGASSÁG (cm)

17.5 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

8 cm

Állapot

Új