ACTION ONE

Starter Gyermek futóbicikli, 12 inch, Rózsaszín

13 990 Ft

IDEÁLIS AZ ELSŐ KERÉKPÁROS ÉLMÉNYÉHEZ: A pedálok nélküli kerékpár 12 colos kerekekkel lehetővé teszi a legkisebbek elengedhetetlen készségének fejlesztését: az egyensúlyozást.

Szín: Rózsaszín

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: SENTEXIM HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  IDEÁLIS AZ ELSŐ KERÉKPÁROS ÉLMÉNYÉHEZ: A pedálok nélküli Starter kerékpár 12 colos kerekekkel lehetővé teszi a legkisebbek elengedhetetlen készségének fejlesztését: az egyensúlyozást. A korai tanulással ez jelentős hatással lesz az önbizalmukra, amikor pedálos biciklizni kezdenek.

  A gyermekek számára a pedál nélküli kerékpározás megtanulásának legjobb ideje 18 hónap és 2 év között van. A két-három éves használat során a gyerekek megtanulnak egyensúlyozni, csúszni, lassítani és testüket irányítani a kanyarokban, így a legtöbb esetben négy éves koruk körül a gyerekek pedálos kerékpározást végeznek. Miután megtanulták megőrizni egyensúlyukat, a következő lépés már csak a fékezés és a pedálok megszokása lesz.

  VONZÓ KIALAKÍTÁS KISGYERMEKEK SZÁMÁRA: biciklin nincsenek éles pontok, az ergonomikus puha gumi fogantyú pedig csúszásgátló kialakítású gyerekeknek.

  ÁLLÍTHATÓ ÜLÉS: Az ülés magassága állítható és könnyen állítható, ahogy a gyermek nő.

  KÖNNYŰ ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ: A kerékpár nylonból készült, nagyon könnyű, mindössze 2 kg súlyú, könnyen felemelhető és kezelhető Önnek és gyermekének.

  KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ EVA GUMIABRONCSOK - A kerékpár lapos EVA polimer gumiabroncsokkal érkezik (amelyeket nem támogat a légnyomás), és soha nem kell felfújni őket. Tökéletesen használhatók bármilyen felületen: játszótéren, gyepen vagy földes utakon

  Hossza - 83 cm
  Magasság - 58 cm
  Perem átmérője - 12 hüvelyk
  Maximális támogatott súly - 65 kg

  Állítható ülésmagasság - 28-33 cm

  Vélemények