NIKWAX

MOSÓSZER DOWN WASH DIRECT 300ML

3490 Ft
Egységár 11 633,34 Ft/l
Ref. : 8364309

A Nikwax Down Wash Direct mosószer mind kézi, mind gépi mosáshoz alkalmas.

A Nikwax Down Wash Direct mosószer pehelytöltésű ruházathoz a cég legújabb fejlesztése,mely bármilyen (hidrofób vagy normál)pehely töltésű ruha és hálózsák pehely- és környezetkímélő mosására alkalmas

300ML
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Befogadóképesség

  Űrtartalom: 300 ml.

  Gyorsaság

  Hagyományos és impregnált pehely ruházat mosószere.

  Vízlepergetés

  Hatékonyan tisztít, vízlepergetőséget megújít.

  Leírás

  Tisztítás:

  Nemcsak megőrzi a pehely természetes szigetelő képességét anélkül, hogy szerkezetét károsítaná, hanem segít megőrizni természetes vízhatlanságát és lélegzőképességét is. Hidrofób pehely esetében olyannyira, hogy akár emberrel együtt úszik a vízen a pehely hálózsák a kezelés után!

  Pehely töltet:

  A pehely töltet egyetlen hátránya, hogy ha átnedvesedik, akkor összeesik és megszűnik szigetelő képessége. Ráadásul nehezen is szárad ki és ahhoz, hogy visszanyerje eredeti állapotát, száradás közben folyamatosan rázogatni, lazítani kell a pelyhet, tehát igen macerás.

  Használati tippek:

  Ezen nehézségek kiküszöbölésére fejlesztette ki ezt a mosószert a Nikwax, melynek segítségével a hidrofób pehely megőrzi víztaszító képességét, a normál pehely pedig eredeti tulajdonságait, tehát nem szívja meg magát vízzel, izzadsággal és így nem is áll össze gombócokká, nem kell kínlódni a szárítással és nem veszti el szigetelőképességét sem.

  A Nikwax márkáról:

  Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszünteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

  Még több információ:

  A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
  Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart! A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod.

  Biztonság:

  Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

  Jótállás (év)

  2

  Vélemények