OLAIAN

Lány UV-szűrős póló - 500-as

5990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8851342

Tervezőcsapatunk napvédelemre tervezte, szörfözéshez, bodyboardozáshoz. 21°C-nál melegebb vízben.

UV-szűrős, hosszú ujjú póló gyerekeknek, mely a vízben is véd a napsugaraktól és a szörfdeszka dörzsölésétől. Testhezálló szabás, rugalmas és kényelmes összetevő!

 • 131-140cm 8-9A undefined
 • 141-148cm10-11A undefined
 • 149-159cm12-13A undefined
 • 160-166cm14-15A undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Napvédelem

  50+ faktoros szövet. Vizesen is véd. Az UV-sugarak min. 95%-át kiszűri.

  Rugalmas anyag

  18% elasztán, sztreccs szövet.

  Tartás erős hullámzásnál

  A rövidnadrág és a póló alja összecsatolható.

  Bőrbarát

  Csökkenti a dörzsölést. Varrás nélkül a kar alatt.

  Gyors száradás

  Gyorsan száradó szintetikus poliészter anyag.

  Könnyű karbantartás

  A kötésszerkezetnek köszönhetően a homok lepereg az anyag felületéről.

  Leírás

  Hogyan válassz UV-szűrős pólót? (1. rész)

  Valamennyi UV-szűrő pólónk 50 faktoros védelmet biztosít, azaz maximális szintű napvédelmet garantál. A megfelelő termék kiválasztása tehát az ujj hossza, valamint a használat során jelentkező igénybevétel alapján történik. Mivel termékeinket leggyakrabban szörfözéshez használják, úgy döntöttünk, választékunkat elsősorban e sportnak szenteljük.
  A szörfözéshez készült termékek kiválasztása a használat időtartamától függ: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.

  Hogyan válassz UV-szűrős pólót? (2. rész: A használat időtartama alapján)

  1 óra: Alkalmankénti használat. Bő (könnyen felvehető és szárazon kényelmesebb) illetve testhez álló (nedvesen kényelmesebb) szabás közül választhatsz. A csatos rendszer segítségével a rövidnadrághoz rögzíthető, így nem mozdul el.
  2 óra: Rendszeres használat. A kar alatti varrásmentes részeknek és a stabil tartást növelő szorítózsinórnak köszönhetően nedvesen még kényelmesebb.
  3 óra: Intenzív használat. Hőtartó betétjének köszönhetően tovább használhatod a vízben.

  Vizesen is véd az UV-sugárzástól

  A UV-védelemmel ellátott OLAIAN textilanyag az UVA-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
  UV-szűrő tulajdonságát a szövetszálak sűrűségének köszönheti, mely tartós védelmet biztosít, még mosás után is.

  Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés?

  Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát. A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.

  Nem irritálja a bőrt

  Véd a szörfdeszka vagy a bodyboard által okozott kidörzsöléstől és ebből adódóan a bőrirritációtól. Overall alatt is viselhető, megakadályozza a kidörzsölődést, főleg a nyaknál és a hónaljnál. A hónaljban elhelyezett varrásmentes betétek csökkentik az evezés közbeni bőrirritációt.
  Teszteljárásaink bizonyították, hogy 2 órás sportolás során alig jelentkezett irritáció.

  Rögzítőrendszer, tartás a hullámokban

  Az OLAIAN UV-szűrős felső behúzózsinórral készült, mely a csípőnél található. Segítségével összehúzható a póló, ezáltal jobb tartást biztosít. A fürdőnadrág zsinórja is átfűzhető rajta, így a felső nem csúszik fel mozgás közben.

  Hőszigetelés és szél

  A póló használatához ajánlott legalacsonyabb vízhőmérséklet 21°C. Az ajánlott hőmérséklet a levegő hőmérsékletétől függően emelkedhet vagy csökkenhet. Hőtartó modelljeink (2 óránál hosszabb használatra) polárból, neoprénből vagy a kettő együttes felhasználásával készülnek. 15 km/h-nál gyorsabb szél már kellemetlenné teheti a sportolást. Ilyenkor viselj neoprénből készült modellt!

  Több vízi sporthoz is megfelelő UV-szűrő póló

  UV-szűrős felsőink a szörfösök legmagasabb elvárásainak is megfelelnek.
  A termékek kialakításakor követett koncepciónak köszönhetően egyéb vízi sportokhoz, például úszáshoz, kiteszörfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardozáshoz, vízisíeléshez, hajózáshoz és stand-up paddle-özéshez is használhatók.

  A gyerekek védelme kiemelten fontos

  A gyerekek bőre sérülékeny, védekező rendszerük csak 3 éves kor után alakul ki. A gyerekekre ugyanaz a napsugárzás kétszer-háromszor károsabb hatást gyakorol, mint a felnőttekre. Ezért fontos a hatékony védelmük.

  Napsugárzás elleni védelem

  A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos körülményeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A pólón túl további védőfelszerelésekre és óvintézkedésekre is szükség van: napszemüveg, sapka, napvédő krém rendszeres használata, rendszeres folyadékpótlás, stb.

  Útmutató a napsütés elleni védelemhez

  https://www.olaian.fr/conseils/top-10-des-idees-recues-sur-la-protection-solaire-tp_3905

  Milyen márka az OLAIAN?

  Az OLAIAN a Decathlon új, szörfös, bodyboardos és skimboardos márkája. A Tribord szörftermékei a jövőben ezt a nevet viselik majd. A szörftermékek márkája fokozatosan újul meg. Ezért fordulhat az elő, hogy egy termék más logóval van ellátva, mint a terméket bemutató képen.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Használatra vonatkozó korlátozások

  Víz>21°C. Vizesen is véd. Az UV-sugarak 95%-át kiszűri.

  Tesztek

  Csapatunk Franciaországban tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.

  Jóváhagyta

  A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 30°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vasalható

  Nem vegytisztítható

  Vélemények