DOMYOS

Izzasztóöv fitneszhez, kardióedzéshez, fekete

2 490 Ft
Ref. : 8379543

Széles kialakítású öv, mely fokozza az izzadást a kívánt helyeken (a hason és a csípőn). Hosszabb, így még szélesebb körben használható. Kézzel mosható.

fokozza az izzadást. Az izmok bemelegítésével csökkenthető a mozgás utáni fáradtságérzet. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Szín: Fekete

EGY MÉRET 10 elérhető termék
Online készlet

Áruházi készlet

Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Ingyenes kiszállítás áruházi átvételkor
  • 2 év kellékszavatosság a termékekre
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

Előnyök

Könnyű le- és felvétel

Tépőzárral rögzíthető. 2 mm-es neoprén: rugalmas és erős.

Sokoldalúság

Az öv felerősíti az izzadást.

Leírás

Felhelyezés

Egy méretben kapható, tépőzáras kialakításának köszönhetően könnyedén rögzíthető. Ruha alatt, a hasad köré elhelyezve viseld! A bőrirritáció elkerülése érdekében ügyelj rá, hogy ne gyűrődjön meg! A tépőzárnak köszönhetően könnyedén méretre állítható. Viselése nem gátolja a mozgást, az edzés teljes ideje alatt viselheted.

Gyakori kérdések

A neoprén szaga a vásárláskor kellemetlen lehet. A neoprén szaga valóban intenzív, ugyanakkor az izzasztó öv - hasonlóan bármely más izzasztó termékünkhöz - sikeresen szerepelt a minőségvizsgálatokon és toxikológia teszteken (francia előírások).

Használat

Az öv felerősíti az izzadást sportolás közben, valamint javítja a bőr minőségét. Az intenzív izzadás következtében a bőr hidratált és puha lesz. Javasoljuk, hogy amennyiben fogyni szeretnél, rendszeres testmozgás és kiegyensúlyozott étrend mellett használd az övet.

Lehetséges kiegészítő termékek

Izzasztó melegítő együttes, izzasztó melegítőfelső, izzasztó rövidnadrág.

Funkció

Óvakodj a tévhitektől! Az izzadás nem fogyaszt! Az öv felerősíti az izzadást. A vízzel együtt távoznak az elhalt bőrsejtek is, így javul a bőr minősége és hidratáltsága. A kiszáradás elkerülése érdekében használat után fogyassz kellő mennyiségű folyadékot! Az öv ezen felül segíti az izmok bemelegítését is.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Hab 100% Gumi - Emulziós technikával előállított sztirol-butadién kaucsuk - Száraz Elsődleges bélés 59% Polietilén-tereftalát (PET), 41% Poliamid

Használatra vonatkozó korlátozások

12 óránál tovább ne használd folyamatosan!

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Karbantartási tanácsok

Kézzel mosandó

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...