FORCLAZ

Gyorsétel, paradicsomleves tésztával, 45 g

2490 Ft
Egységár 55 333,34 Ft/kg
Ref. : 8642288

Túrázásra specializált csapatunk sporttevékenységhez fejlesztette ki ezt a liofilizált levest: magas energiatartalom, minimális súly: 65 g.

100% liofilizált leves. Tasakonként 167 kcal energia (a termék liofilizált súlya: 45 g + csomagolás 20 g). Rehidratált össztömeg: 245 g.

EGY MÉRET Nem elérhető
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Egyszerű használat

  Gyorsan (+/- 9 perc) és könnyen elkészíthető belső vízmérő skálája révén

  Energiabevitel

  100% liofilizált leves, 245 g rehidratált. 167 kcal.

  Könnyű szállítás

  Visszazárható csomagolás. Méret: 18,5 x 15 x 5,5 cm. Teljes tömeg: 65 g.

  Leírás

  Használati tanácsok

  Figyelem! Minél melegebb a víz, annál hatékonyabb a rehidratáció. Ha nem forrásban lévő vizet használsz, várj néhány percig, mielőtt megennéd.Jól keverd össze a készítményt.

  A víz mennyiségét bizonyos kritériumok alapján állapítjuk meg. Vagyis igazíthatod a vízmennyiséget az íz és a textúra szerint. Te vagy a szakács!

  Dehidratálás vagy liofilizálás?

  A levesben minden összetevő liofilizált!
  Szublimációs folyamat, mely során a szilárd anyag közvetlenül gáz halmazállapotúvá alakul át. Így a kiválasztott hozzávalók megőrzik tápértéküket (szemben más dehidratációs folyamattal). Nagyon fontos még, hogy így az étel megőrzi ízét és kevesebb tartósítószer használata szükséges.

  Hogyan készülnek a termékek?

  A gyártást lengyel beszállítónk végzi. Minden hozzávalót (zöldséget) külön-külön liofilizálnak. Majd a fűszerekkel, aromás fűszernövényekkel együtt hozzáadják a recept többi hozzávalóját is. Végül tasakokba csomagolják.

  Súly és méretek

  Rehidratált tömeg: 245 g
  Dehidratált tömeg: 45 g
  Méretek: 18,5 x 15 x 5,5 cm
  Teljes tömeg: 65 g csomagolással.

  Tartósítás

  Védőgázas csomagolásban. Az élelmiszer nem tartható el a végtelenségig. Idővel megromlik vagy megrohad. A romlási folyamat lelassítása és ételek frissességének minél hosszabb megőrzése érdekében a lezárás előtt egy élelmiszergázt (nitrogén E941) vezetünk a csomagolásba. Inert és szagtalan, a nitrogén véd az oxidációtól miközben eltávolítja a nedvességrészecskéket. Nyitás után az egészet fogyaszd el.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.045 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Összetétel: tészta (búzadara) 33%, eredet: Lengyelország, 32% sűrített paradicsom, eredet: Olaszország, piros kaliforniai paprika 16%, eredet: Lengyelország, 11% hagyma, 8,5% sűrített paradicsom, eredet: Olaszország, fűszerek (fokhagyma, bazsalikom 0,05%, oregánó 0,05%), cukor, asztali só. Nyomokban tartalmazhat: ZELLERT, TEJET, MUSTÁRT, MANDULÁT, SZÓJÁT, TOJÁST.

  Tárolási tanácsok

  Száraz, hűvös helyen tartandó.

  Tesztek

  Termékeinket technikai partnereink és fogyasztóink folyamatosan tesztelik a fejlesztés során, hogy minden igényt kielégíthessünk.

  Jóváhagyta

  Fejlesztőcsapatunk a Mont Blanc-on végzett termékteszteket, ahol a Decathlon új trekking márkájának (Forclaz) irodája található. A terméket dietetikusunk és tesztelőcsapatunk hagyta jóvá.

  Képek

  Gyorsétel, paradicsomleves tésztával, 45 g
  Gyorsétel, paradicsomleves tésztával, 45 g
  Gyorsétel, paradicsomleves tésztával, 45 g

  Vélemények