Forgó varjú csali

19 990 Ft

Forgóállvány három varjúval vadászathoz.

Ez a csaliállvány 3 varjúformával egyszerűen működtethető a be- és kikapcsoló gomb segítségével. Hogy miért? A forgóállvány forgása természetes módon utánozza a madarak mozgását.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Láthatóság

Három, mozgásban lévő varjú élethű mása.

Könnyű szállítás

Szétszedhető, így helytakarékosan szállítható.

Egyszerű használat

Be- és kikapcsoló gombbal működtethető szerkezet.

Hasonló termékek

Technikai információ

Jogszabályok

Használat előtt javasoljuk, hogy kérdezd meg a megyei vadászszövetséget, hogy beszerezz minden információt az ilyen típusú eszközök használatával kapcsolatban.

Mi a célja ennek a forgóállványnak?

A varjú forgóállvány elengedhetetlen eszköz a varjúfélék állományszabályozásához. A leshely mellett felállított állvány a 3 forma mozgása révén lehetővé teszi a madarak egyszerűbb odavonzását (a varjak folyamatos mozgásban vannak, miközben élelmet keresnek). Egyszerűen szállítható és kompakt, elfér egy szállító táskában (például a 120 literes csaliszállító táskában).

Miből áll a forgóállványos varjúcsali?

A forgóállvány egy talapzatból áll (a motor belsejében helyezkedik el, amely lehetővé teszi a formák forgását) 3 leszerelhető vasrudból, 3 lábból és 3 bársony csalimadárból. Minden része szétszedhető (a varjak a rudak végéhez vannak rögzítve, amelyek maguk is beleférnek az alap erre a célra biztosított helyére), hogy egyszerűen szállíthasd a leshelyre.

Hogyan működik?

3 db AA/R6 elemmel (külön megvásárolható) működtethető.Helyezd be őket a helyükre (az alap alatt), majd nyomd az alapot a talajba, ügyelve arra, hogy a forgóállvány stabil és kiegyensúlyozott maradjon a szárak forgása ellenére. Helyezd a szárakat az erre a célra kialakított bevágásokba, majd rögzítsd a három varjút a szárak végén. A csali be- vagy kikapcsolásához nyomd meg az alap oldalán található be- és kikapcsoló gombot.

Vélemények

Betöltés...