STEPLAND

Forgó varjú csali

18 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8583015

Forgóállvány három varjúval vadászathoz.

Ez a csaliállvány 3 varjúformával egyszerűen működtethető a be- és kikapcsoló gomb segítségével. Hogy miért? A forgóállvány forgása természetes módon utánozza a madarak mozgását.

Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Láthatóság

  Három, mozgásban lévő varjú élethű mása.

  Könnyű szállítás

  Szétszedhető, így helytakarékosan szállítható.

  Egyszerű használat

  Be- és kikapcsoló gombbal működtethető szerkezet.

  Leírás

  Jogszabályok

  Használat előtt javasoljuk, hogy kérdezd meg a megyei vadászszövetséget, hogy beszerezz minden információt az ilyen típusú eszközök használatával kapcsolatban.

  Mi a célja ennek a forgóállványnak?

  A varjú forgóállvány elengedhetetlen eszköz a varjúfélék állományszabályozásához. A leshely mellett felállított állvány a 3 forma mozgása révén lehetővé teszi a madarak egyszerűbb odavonzását (a varjak folyamatos mozgásban vannak, miközben élelmet keresnek). Egyszerűen szállítható és kompakt, elfér egy szállító táskában (például a 120 literes csaliszállító táskában).

  Miből áll a forgóállványos varjúcsali?

  A forgóállvány egy talapzatból áll (a motor belsejében helyezkedik el, amely lehetővé teszi a formák forgását) 3 leszerelhető vasrudból, 3 lábból és 3 bársony csalimadárból. Minden része szétszedhető (a varjak a rudak végéhez vannak rögzítve, amelyek maguk is beleférnek az alap erre a célra biztosított helyére), hogy egyszerűen szállíthasd a leshelyre.

  Hogyan működik?

  3 db AA/R6 elemmel (külön megvásárolható) működtethető.Helyezd be őket a helyükre (az alap alatt), majd nyomd az alapot a talajba, ügyelve arra, hogy a forgóállvány stabil és kiegyensúlyozott maradjon a szárak forgása ellenére. Helyezd a szárakat az erre a célra kialakított bevágásokba, majd rögzítsd a három varjút a szárak végén. A csali be- vagy kikapcsolásához nyomd meg az alap oldalán található be- és kikapcsoló gombot.

  Vélemények