OFFLOAD

Férfi rögbicipő Impact R100 SG, mélytalajra, 8 stoplival, fekete

9 990 Ft
14 990 Ft -33%
*2024. 01. 25.-től, a készlet erejéig
Ref. : 8550870

Tervezőink ezt a rögbicipőt pilléreknek, második soros játékosoknak és sarkazóknak fejlesztették ki.

Hetente 1-2 alkalommal rögbizel mélytalajon? Bemutatjuk neked ezt a strapabíró cipőt, amely nagyon jól megtámasztja a lábadat a tolongásokhoz.

Szín: Fekete / Szürkéskék

 • 39 undefined
 • 40 Nem elérhető
 • 41 Nem elérhető
 • 42 Nem elérhető
 • 45 undefined
 • 48 Nem elérhető
 • 49 undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tapadás

  A talp 8 db csavaros és öntött stoplija segíti a megtámasztást mélytalajon. "

  Kényelem

  A rugalmas és párnázott felsőrész kényelmessé teszi a rúgásokat az elülső részen

  Jól tart

  Megerősített sarok, hogy jól tartson a tolongásban.

  Leírás

  Az Impact 100 története

  "Az Impact 100 rögbicipő története 3 évvel ezelőtt kezdődött. Szerettünk volna egy kényelmes és tartós cipőt alkotni az alkalmanként rögbiző játékosok számára, amely megfelel az ő felhasználási szintjüknek. Tervezőcsapatunk nagykövetekkel és szenvedélyesen rögbiző Decathlon munkatársakkal együtt álmodta meg ezt a cipőt. 3 év munkát és több mint egy tucat megalkotott prototípust követően örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk ezt a rögbicipőt.

  A te kényelemérzeted az elsődleges számunkra

  A cipő tervezéséhez egy fontos szempontot vettünk figyelembe: a kényelmed. Szkennerrel több mint 700 rögbi játékos, gyerekek és felnőttek lábát megmértük a Lille-i metropoliszból. Rájöttünk, hogy a rögbi játékosok lábai átlagosan egy mérettel meghaladják az európai lábméretek átlagát - magyarázza Raphaël, az Offload termékmérnöke. Ebből a tudományos kutatásból indultunk ki a cipő formájának megtervezésekor, hogy optimális kényelmet garantálhasson."

  Professzionális játékosokkal kifejlesztett cipő

  Ha szenvedélyesen rögbiző munkatársakkal együtt terveztük meg ezt a cipőt, akkor a kidolgozásában is szorosan együttműködtünk professzionális játékosokkal a Top14-es ligából. Olyan játékosok, akiknek van már egy bizonyos szintű igénye. Az Impact 100 tehát sikeresen átment a szakemberek által végzett felhasználási teszteken, a regionális szintről a legmagasabb országos szintig! "

  Csapatunk büszkén mutatja be ezt a cipőt

  Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan cipőt kínálhatunk, amely meggyőzte a professzionális játékosokat, mint Clément Ric, pillér a lyoni csapatnál (Top 14-es liga) és Vincent Pelo, pillér a La Rochelle-i csapatnál (Top 14-es liga). Amikor Clément Ric felhívott minket, hogy megkérdezze, viselheti-e ezt a cipőt a hivatalos mérkőzéseken, hatalmas büszkeséggel töltött el minket. Ezen a ponton mondtuk azt magunknak, hogy nem vagyunk messze a sikertől - nyilatkozza William, az Offload termékmenedzsere.

  Tolongásokhoz kifejlesztett cipő

  Párnázott elülső része, robusztus és strapabíró kialakítása védi a lábfej elülső részét. Az oldalán található rátét pajzsként védi a lábat. És a mégjobb megtámasztás céljából béléssel láttuk el. A megerősített saroknak köszönhetően többé nem kell aggódnod, hogy lecsúszik a cipőd a tolongásban. Merev talpa lehetővé teszi a jó megtámasztást a tolásoknál.

  Megfelelő stoplik

  A tapadás mértékének és a pálya állapotának megfelelően választhatsz az OFFLOAD csavaros stoplijai közül 11-13-15-18 vagy 21 mm-es méretben. A 13 mm-es gumi stoplik (ref: 8035462) nem kompatibilisek ezzel a cipőmodellel.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Felsőrész 100% Poliuretán Belső rész 100% Poliészter Alsó rész 100% Termoplasztikus poliuretán

  Karbantartási tanácsok

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vegytisztítható

  Képek

  Férfi rögbicipő Impact R100 SG, mélytalajra, 8 stoplival, fekete
  Férfi rögbicipő Impact R100 SG, mélytalajra, 8 stoplival, fekete
  Férfi rögbicipő Impact R100 SG, mélytalajra, 8 stoplival, fekete

  Vélemények