KIPRUN

Férfi futócipő, karbonlemezzel - KD900X LD

59 990 Ft
Ref. : 8801426

A KD900X LD cipőt sportolóinkkal karöltve, nektek futóknak terveztük, hogy hosszú távú versenyeken is könnyedén fussatok.

Készen állsz megdönteni saját rekordjaidat?Az új VFOAM PLUS habszivacs és a karbonlemeznek köszönhetően a maratont lefutni gyerekjáték lesz számodra!

Szín: Fehér / Neon zöld

 • 40 Nem elérhető
 • 41 Nem elérhető
 • 42 Nem elérhető
 • 42,5 Nem elérhető
 • 43 Nem elérhető
 • 43,5 Nem elérhető
 • 44 Nem elérhető
 • 44,5 Nem elérhető
 • 45 Nem elérhető
 • 46 Nem elérhető
 • 47 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Dinamizmus

  Karbonlemez és VFOAM PLUS habszivacs a maximális energia-visszaadáshoz.

  Ütéscsillapítás

  Az új VFOAM PLUS Pebax® hab ütéscsillapítása ideális maratoni távú futáshoz.

  Könnyű súly

  206 g a 42-as méretben, még nagyobb dinamizmust tesz lehetővé.

  Kényelem

  Az új mesh felsőrész még nagyobb kényelemet nyújt.

  Leírás

  KÖZÖS ALKOTÁS ÉLSPORTOLÓINKKAL

  2022-ben Yoann Kowal, a KIPRUN csapat egyik első sportolója Londonban szerette volna lefutni első maratonját. Néhány hónap alatt a tervezőcsapat, Yoann szakértelmével és 15 éves magas szintű sportolói múltjával, olyan technikai bravúrt hozott létre, amely egyesíti a dinamizmust, az ütéscsillapítást és a könnyűséget.Ez a közös alkotás egy olyan cipő kifejlesztéséhez vezetett, amellyel képes leszel rekordokat dönteni.

  A LEGJOBB KOMBINÁCIÓ: ÜTÉSCSILLAPÍTÁS, LENDÜLET

  A vadonatúj VFOAM PLUS habbal és karbonlemezzel ellátott KD900X LD cipő újradefiniálja a dinamizmust és az ütéscsillapítást. Jellemzője a talp alatti ív: a KD900X LD cipő minden lépésnél rugalmasan hajlik és energia-visszaadást biztosít. A VFOAM PLUS hab ideális visszapattanást biztosít, így minden lépésnél a legjobb teljesítményt nyújthatod. Elnyeli az ütéseket, miközben kirobbanó energiát biztosít a gyorsabb és hosszabb távú futás érdekében.

  NEMZETKÖZI SPORTOLÓK TESZTELTÉK ÉS HAGYTÁK JÓVÁ

  Sportolóink a KD900X teljes potenciálját kihasználva megdöntötték rekordjaikat.Sportolónk, Bravin Kiptoo Madridban a futás történetének 11. leggyorsabb idejét futotta 10 km-en 27 p 02 mp alatt. Ezt az időt futotta a legendás futó Haile Gebrsellasie is. De itt van Méline Rollin is, aki a 2023-as rigai félmaratoni világbajnokságon 1 óra 10 perc 35 másodperces idővel a 18. helyen végzett.

  KIS SÚLY A TELJESÍTMÉNY SZOLGÁLATÁBAN

  A kutatások kimutatták, hogy egy könnyű cipő növeli a futóteljesítményt, mert jobban gazdálkodik az energiával.A KIPRUN KD900X LD tervezésekor nem kötöttünk kompromisszumot a kényelem tekintetében. Könnyű anyagokat választottunk és dolgoztunk a talp optimális kialakításán. Eredmény: A KIPRUN KD900X LD cipő 206 g 42-as méretben, azaz 10%-kal könnyebb, mint elődje, a KD900X.

  Sarokmagasság (drop)

  Drop: 4 mm

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.41 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Felső: 5.0% Poliuretán, 7.0% Termoplasztikus poliuretán, 3.0% Poliészter, 85.0% Poliészter Külső talpa: 25.0% Szintetikus gumi, 58.0% Etilén-vinil-acetát, 10.0% Karbon, 7.0% Poliéter blokk amid Bélés és zokni: 50.0% Poliészter, 50.0% Poliészter

  Tárolási tanácsok

  Úgy ápold a cipődet, hogy hosszú ideig elkísérhessen futásaid során.Száraz, jól szellőző helyen tárold, kerüld a túl meleg környezetet, hogy megőrizd a minőségét.

  Tesztek

  Minden futócipőt nyugalmi helyzetben és használat közbeni valós körülmények között is teszteltettünk nem Decathlonos futókkal.Célunk tesztelni, javítani a termékeinken, majd jóváhagyni azokat.

  Jóváhagyta

  A világ elit sportolói hagyták jóvá:Bravin Kiptoo, aki Madridban a történelem 11. leggyorsabb 10 kilométeres idejét futotta 27 p 02 mp alatt. (Csakúgy, mint a legendás Haile Gebrsellasie.) És Méline Rollin, a francia büszkeségünk, aki a 2023-as rigai félmaratoni világbajnokságon 1 óra 10 perc 35 másodperces idővel 18. helyezett lett. Ő szintén a KD900X LD cipőt választotta, hogy feszegesse a határait.

  Karbantartási tanácsok

  Bármilyen vegytisztítás.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Normál kezelés.

  Maximális mosási hőmérséklet 60°C. - Normál kezelés.

  Csak oxigéntartalmú, klórmentes fehérítőszerrel.

  Professzionális száraz tisztítás tetraklór-etilénnel és az F szimbólummal szemben felsorolt összes oldószerrel. - Normál kezelés.

  Képek

  Férfi futócipő, karbonlemezzel - KD900X LD
  Férfi futócipő, karbonlemezzel - KD900X LD
  Férfi futócipő, karbonlemezzel - KD900X LD
  Férfi futócipő, karbonlemezzel - KD900X LD

  Vélemények