Férfi fitnesz póló, regular, fehér - 500-as

3 990 Ft

8773495

Környezettudatos technológiával készült (30%-ban újrahasznosított pamutból), regular szabású, 190 g/m² súlyú férfi póló. Időtálló kialakítású, hosszú távú használatra tervezve.

Letisztult és időtálló stílusú póló edzésre és a sportos hétköznapokra egyaránt.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

Nagy mozgásszabadságot biztosító anyag és szabás.

Lágy tapintás

100% pamut: nagyon puha

Izzadság-elvezetés

Speciális pamutszálai hatékonyan vezetik ki az izzadságot, így a kellemetlen nedvesség minimálisan jelentkezik.

Leírás

Csökkentett ökológiai lábnyom a termék előállításakor

100%-ban pamutból készült termék, aminek 30%-a újrahasznosított. Így tudjuk csökkenteni a szűz pamut felhasználását és ezzel párhuzamosan a szűz pamut előállításával járó negatív környezeti hatásokat. A gyapot egy természetes anyag, aminek a termesztéséhez sok víz és növényvédő szer felhasználása szükséges (ami a biológiai sokféleség romlásához, valamint a talaj és a talajvíz szennyezéséhez vezet). A kidobásra szánt anyagok újrahasznosításával tehát erőforrásokat takarítunk meg.

Egy nélkülözhetetlen és örök darab

Célunk egy olyan póló megalkotása volt, mely hosszú távon biztosítja Neked a divatos megjelenést. Szabásának, kidolgozásának, színvilágának köszönhetően bármilyen körülmények között hordható. Egy rövid- vagy melegítőnadrággal társítva lezser stílusú, egy utcai nadrággal viszont akár a munkahelyedre is hordhatod.

Környezettudatos eljárással készült fitnesz póló

Termékfejlesztő csapatunk elsődleges célja a termék előállításakor keletkezett, a környezetre gyakorolt káros ​​hatás csökkentése. Anyagösszetétele (190 g/m²) miatt rendkívül ellenálló, ezáltal tartós használatot eredményez. 30%-os újrahasznosított pamut anyagának köszönhetően jelentősen tudtuk csökkenteni a szűz anyag előállításának szükségességét.

Hogyan tudod ruhaneműd életét meghosszabbítani?

Az egyik fontos tényező, ami meghatározza a termék élettartamát, az a mosás. Valóban, a mosás igen fontos és meghatározó eleme egy termék élethosszának. Mosásra vonatkozó tanácsok: 30°C-on, kíméletes centrifugálás mellett. A színek megőrzése érdekében ne szárítsd napon.

Kényelem mesterfokon.

Egyenes (regular) szabású különösen kényelmes férfi póló. Nagyszerű választás kardió edzésre, testépítésre és a sportos hétköznapokra.

Milyen információkat rejt a termék grammsúlya?

A grammsúly mértékegységgel jelezzük egy adott anyag vastagságát. Ez befolyásolja a termék átlátszóságát, esését és élettartamát. Minél nagyobb egy termék grammsúlya, annál jobb fedést és tartós használatot fog eredményezni.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Pamut Bordázott anyag 97% Pamut, 3% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását.
Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Nicolas, a termék manager szavait idézve: " A mérnökcsapatunk által vezetett, felhasználóink bevonásával készült tesztek segítenek a minőségi termékek előállításában."Így a tervezőcsapattal együtt technikai és minőségi termékeket fejleszthetünk.
Kíváncsian várjuk a véleményed a termékről!!

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 150°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...