Férfi fitnesz póló, regular - 100-as

1 990 Ft

8572641

Hideg festéses eljárással (cold pad batch) készült, környezettudatos tervezésű, 150 g/m² súlyú póló. Egyszerűségében nagyszerű, nélkülözhetetlen darabja lesz ruhatáradnak.

100 %-ban pamutból készült, kerek nyakú póló. Tökéletes bármilyen alkalomra! Kiváló ár-érték arányú termék.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Természetes mozgásszabadság a szövet szerkezetének köszönhetően.

Lágy tapintás

100% természetes pamutszálak: rugalmas és kényelmes.

Leírás

Környezettudatos eljárás a basic termékeinknél esetében is

A tervezési folyamatnál nagy hangsúlyt fektetünk a termékek ökológiai lábnyomának csökkentésére. Ezen konkrét termék esetében a "cold pad batch", azaz hideg festéses eljárást alkalmazzuk, ami lényegesen környezetkímélőbb hatású. A textil színének 96%-át ezzel az eljárással nyerjük. A szobahőmérsékleten végzett színezési eljáráshoz kevesebb energiára van szükség, ezáltal kevesebb CO2 szabadul fel. Továbbá kevesebb vizet is igényel a klasszikus festéshez képest.

Egy basic termék megalkotása nem is olyan egyszerű!

Ha egy alap póló a formáját tekintve egyszerűnek is tűnik, a tervezési folyamatról ez már nem állítható. Hisz olyan sportruházatot szeretnénk alkotni, amelyet minden nap élvezettel és stílusosan hordhatsz, legyen szó sportolásról vagy a hétköznapokról. Strapabíró anyagösszetevő, egyszerű szabás és kényelmes viselet, és mindezt kiváló ár-érték arányban. Ha szívesen hordod az edzőteremben, de a mindennapokban is, akkor elértük célunkat.

Milyen információkat rejt a termék grammsúlya?

A grammsúly mértékegységgel jelezzük egy adott anyag vastagságát. Ez befolyásolja a termék átlátszóságát, esését és élettatamát. Minél nagyobb egy termék grammsúlya, annál jobb fedést és tartós használatot fog eredményezni.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Pamut Bordázott anyag 97% Pamut, 3% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Ezenfelül felhasználók mérnökök által ellenőrizve, valós használati körülmények között is tesztelik a terméket. Így termékmenedzserként a tervezőcsapattal együttműködve olyan technikai termékeket alkothatok, melyek megfelelnek a vásárlók igényeinek.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...