Felnőtt taekwondo ruha kezdő

11 990 Ft

8545476

Rendszeres használatra, gyakorláshoz és küzdelemhez egyaránt.

Kényelmes és könnyű ruhát keresel taekwondohoz? Strapabíró, a teakwondo stílusjegyeit viselő ruha, edzéshez és küzdelemhez. Öv nélkül kapható.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Szabad mozgás

Az ülep bővebb szabása szabad mozgást biztosít.

Könnyű súly

Könnyű anyagának köszönhetően szabadon mozoghatsz.

Leírás

A taekwondo stílusjegyeit viselő ruha, mely ideális edzéshez.

Hagyományos stílusú taekwondo ruha: bordázott anyag, fehér gallér és a kabát, hátán klasszikus taekwondo felirat, kandzsi írásjelekkel. És edzéshez? Hosszú ujja és felvágott kabátja erős mozdulatok esetén is szabad mozgást biztosít (pl.: a rúgásoknál). Szabása kifejezetten taekwondohoz ideális, edzéshez és küzdelemhez egyaránt!

Milyen méretet válasszon?

Az alábbi táblázat segít a megfelelő méret kiválasztásában: - 160 cm: XXS-XS / Nadrágméret 34-36 - 170 cm: S-M / Nadrágméret 38-40 - 180 cm: L / Nadrágméret 44 - 190 cm: XL / Nadrágméret 48 - 200 cm: XXL / Nadrágméret 52

Nagyobb mozgásszabadságot biztosít a lábaknak:

A taekwondo ütéseket és főleg rúgásokat alkalmazó harcművészet. Az ülep kialakításának köszönhetően a széles mozdulatok kivitelezése közben is szabadon mozoghatsz. Az eredmény: nadrágja követi a széles mozdulatokat is.

Bemutatjuk taekwondo ruha anyagát:

A Taekwondo ütéseket és rúgásokat alkalmazó harcművészet. Vagyis biztosan izzadni fogsz. A ruha ezért szőtt vászonból készült, akárcsak a hagyományos taekwondo ruhák. 65% pamut és 35% poliészter anyaga kényelmes, strapabíró és könnyű. Gyorsan szárad!

Örömmel mutatjuk be...

...új, taekwondohoz készült választékunk! 4 tagú tervezőcsapatunk egy éven keresztül dolgozott a tervezésen, a szabásmintán és a prototípusokon. Ezután konzultáltunk a beszállítóinkkal és belső teszteket végeztünk. És mi a végeredmény Enrique, a termékmenedzser szerint? „Büszkén viselhetjük ezt a ruhát."

Enrique, az Outshock termékmenedzsere mesél a tervezésről:

„A harcművészetek sajátos stílusvilággal rendelkeznek. A taekwondo esetében erre a stílusra támaszkodtunk, hogy minél jobb termékeket készíthessünk. Olyan ez kissé, mint ecsettel retusálni. Mesterekből és versenyzőkből álló, spanyol csapatunkat kérdeztük az igényeikről. Nagyszerűen együttműködtünk. Ez az, ami fantasztikus a harcművészetekben: közös szenvedély, mely segíti az együttműködést.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 65% Polietilén-tereftalát (PET), 35% Pamut

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 150°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Felnőtt taekwondo ruha kezdő
Felnőtt taekwondo ruha kezdő
Felnőtt taekwondo ruha kezdő
Felnőtt taekwondo ruha kezdő

Vélemények

Betöltés...