Árcsökkentés
Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster
Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster
Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster
Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster
Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster
Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster
Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster

Felnőtt kézilabdacipő - H500 Faster

19 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 21 990 Ft

8605380

Középhaladó szintű kézilabdázók számára tervezett cipő, heti két-háromszori kézilabdázáshoz.

A H500 Faster cipő kis súlyának köszönhetően érvényesítheted robbanékonyságodat és gyorsaságodat támadás során. Szép és modern megjelenése révén stílusosan kitűnhetsz.

Szín:

Világosszürke / Szürkéskék / Narancssárga

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tapadás

Rugalmas gumi külső talpa jól tapad a gyors mozgások során.

Ütéscsillapítás

Kiváló ütéscsillapítás a Kalensole technológia révén.

Jól tart

Bélése és oldalsó megerősítései garantálják a kényelemérzetet.

Leírás

Csapatunk büszkén mutatja be ezt a cipőt

Több, mint 18 hónap technológiai és tervezői munka után csapatunk büszkén mutatja be a H500 Faster modellt. “Öten dolgoztunk a projekten. És ma már láthatjuk is az eredményt: ultra könnyű és valóban kényelmes cipők" - mondja Murielle a H500 Faster mérnöke.

...a H500 Faster cipő, amely ötvözi a kis súlyt, az agilitást és a kényelmet

Miért ez a név: H500 Faster ? Egész egyszerűen azért, mert mérnökeink egy agilis, könnyű és kényelmes cipőt képzeltek el neked, amely elősegíti a gyors mozgást a pályán. Hogyan? Különösen a bélésének és ultra strapabíró, környezettudatos hálós felsőrészének köszönhetően! Kiváló választás, ha fontos a gyorsaság és a fürgeség a játékodban és azonnal indítod is az ellentámadást.

Stabil a kitámasztásoknál!

Csapataink a H500 Faster cipőt úgy tervezték, hogy mindig megőrizd a stabilitást a talajon. A jó tapadásnak köszönhetően, amelyet főként a gumitalp tesz lehetővé. De legfőképpen a megerősített tartás biztosítja. Ezt a tartást a bélés kialakítása és a „szárnyak” garantálják, azok az oldalsó elemek, amelyek megvédik a lábad. Maximális stabilitás az irányváltás során.

Jobb elrugaszkodás a Kalensole technológiának köszönhetően!

Ezeknek a cipőknek van egy másik különlegességük, a Kalensole technológia. Mit jelent ez? Ellenállnak 1000 km futásnak, miközben az ütéscsillapítás minősége megmarad! Az ütéscsillapítás hatékonyságát a puha közbülső szivacs és az EVA talp biztosítja. Tökéletesen elnyeli az ütéseket a ugrások és a kapura lövések utáni érkezéseknél.

A jövő professzionális kézilabdázói tesztelték és hagyták jóvá.

A H500 Faster cipőt nem csak kézilabdázó munkatársakkal együtt terveztük meg, hanem 25 leendő profi játékossal is, akik a Pôle Espoirs de Lyon csapatában játszanak. Olyan játékosok, akiknek van már egy bizonyos szintű igénye. És mi lett ezeknek a gyakorlati teszteknek az eredménye? A fiatal játékosok rendkívül kényelmesnek és valóban könnyűnek találták ezt a cipőt.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 70% Gumi (BR), 30% Etilén-vinil-acetát (EVA) Felsőrész 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Hőre lágyuló poliuretán Belső rész 50% Poliuretán, 50% Polietilén-tereftalát (PET)

Vélemények

Betöltés...