Energiaszelet, zselés, citrus, 12x25 g

3 490 Ft
Egységár 11 633,34 Ft/KG

8562277

Triatlonos csapatunk fejlesztette ki ezt a gyors energiát biztosító gyümölcsszelet versenyhez vagy edzéshez.

Triatlonosok által kifejlesztett gyümölcsszelet, finom és egyszerű cukrokat tartalmaz: elegendő ahhoz, hogy célba érj egy 3 óránál hosszabb versenyen!

Íz:

Citrus

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Energiabevitel

Energiabevitel 84 kcal/ szelet

Csökkenti a fáradtságot

A B3-, B6- és C-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez.

Antioxidáns

A C-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől.

Összetétel

50% gyümölcshús pép, természetes aromák:egyszerű és finom frissítő!

Könnyű nyithatóság / zárhatóság

A ragasztószalaggal a gyümölcsszelet könnyen nyitható és zárható.

Könnyű szállítás

Ízletes, diszkréten elfér a zsebben!

Leírás

A JAVASLATAITOKNAK MEGFELELŐEN ÁTDOLGOZOTT GYÜMÖLCSSZELET

Az előző verzió nagyon ragadt a csomagolásban, ezért nem volt egyszerű enni. Tehát, konkrétan, hogyan oldottuk meg ezt a problémát?
Kétféle stabilizáló anyagot adtunk hozzá a recepthez:
- citromsavat (amely megtalálható a régi termékben),
- és nátrium-citrátot, amelyet a citrom tartalmaz.
A döntés? 50 tesztelő hagyta jóvá az ízét, omlós állagát és azt, hogy nem ragad!

HELYBEN KÉSZÜLT TERMÉK, AHOGYAN SZERETJÜK

Kíváncsiak vagytok rá, hol gyártjuk a gyümölcsszeletet? Elmondom, ha ragaszkodtok hozzá! Egy, az ország déli részén fekvő kis üzemben készült, amely már több, mint 15 éve a partnerünk - meséli mérnökünk. Az almát és a körtét helyi termelőktől szerezzük be, erről még később beszélünk. A cukor is francia termék. A többi gyümölcsöt olyan európai vagy Európán kívüli országokból importáljuk, ahol az éghajlati adottságok adottak a termesztésükhöz

MIÉRT TARTALMAZ ALMÁT ÉS KÖRTÉT A GYÜMÖLCSSZELET?

Ez egy egzisztenciális kérdés, különösen ami a déligyümölcsös vagy az eper-tőzegáfonya ízt illeti.Ne ess kétségbe, ez nem egy furcsa keverék, amelyet Gertrúd, a konyhás néni készített a menzán. Nem, csupán az alma és a körte az a két gyümölcs, amelyek a receptünk alapját képezik. Ezt a két gyümölcsöt beszállítónk az ország déli részén fekvő gyümölcsöskertekből szállította, mint ahogy azt már említettük.

Egy termék allóképességi sportokhoz

60 g szénhidrát (=cukor) óránként, ennyit ajánlanak a táplálkozási szakértők a 3 órát meghaladó sportoláshoz. Ez a 25 g-os szelet 21 g szénhidrátot tartalmaz, amelyből 16 g egyszerű cukor. Ezért azt javasoljuk, hogy az első gyümölcsszeletet 30 perc sportolás után fogyaszd el, vagyis óránként kettőt (vagy pedig egy zselét/egy müzliszeletet), és emellé fogyassz izotóniás italt.

NAGYON KÖNNYEN NYITHATÓ ÉS ZÁRHATÓ!

Vége azoknak az időknek, amikor nehezen tudtad kibontani a fogaddal a csomagolást (egy részét esetleg le is nyelted...).Elmúlt az az idő, amikor választanod kellett, hogy vagy megeszed egyszerre az egészet, vagy a maradékot a zsebedbe tömöd.
A ragasztószalagnak köszönhetően könnyen ki tudod nyitni. A ragasztószalagos lezárás védi a szeletet a következő harapásig!

Mire szolgálnak a különböző összetevők?

● A cukor és a maltodextrin energiát biztosít.
● A glükózszirup az állagáért felelős.
● A glicerin az állagáért és a stabilitásért felelős.
.● A pektin szintén az állagáért. Ez egy zselésítő anyag, amelyet a lekvárokban használnak és a gyümölcsöknek is jelen van.
● Acerola por: C-vitamin forrás!

● A B1-, B3-, és B6 vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez: csak az számít, hogy mosolyogj a fényképeken! ● A javaslataitoknak megfelelően átdolgozott gyümölcsszelet

Úton a jövő sporttáplálkozásában: KÖRNYEZETTUDATOS ÉS MÉG FINOMABB!

Az összetevőkkel foglalkozó mérnökünk szavai: «Az összetevők kiválasztása messze meghaladja a szabályozási követelményeket. Fokozatosan megszüntetjük az adalékanyagokat ott, ahol csak lehetséges. Az összetevők és az adalékanyagok kiválasztásának folyamatában szem előtt tartjuk az etikai, környezeti és egészségügyi problémákat. Egyszerűsíteni is szeretnénk a receptjeinket, apránként haladunk ebbe az irányba.».

Súly

0.025 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Grapefruit, citrom, narancs gyümölcszselé maltodextrinnel és acerolával. Tiamin, B3-, B6- és C-vitamin forrás. **A B3- és B6-vitamin hozzájárul a normál anyagcsere-folyamathoz és csökkenti a fáradtságot. ***A C-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Összetevők: cukor, 52% gyümölcshús (35% vilmoskörte, 7% grapefruit, 7% citrom, 3% narancs), búzából készült glükózszirup, stabilizáló: glicerin, maltodextrin 5%, étkezési sav: citromsav, zselésítőszer: pektin, savanyúság-szabályzó: citromsav, 0,4% acerola por (acerola, maltodextrin) esszenciális citrom- és narancsolaj, vitaminok:tiamin-hidroklorid (B1), nikotinamid (B3) és piridoxin-hidroklorid (B6)A grapefruit, a citrom, a narancs, a maltodextrin, az acerolapor nem Franciországból származik. Nyomokban tartalmazhat: GLUTÉNT*, HÉJAS GYÜMÖLCSÖKET*. *Allergének

Tárolási tanácsok

Hűvös és száraz helyen tartandó.

Tesztek

Minden ízű terméket 50 tesztelővel kóstoltattunk meg. A végeredmény? Jobban ízlett nekik ez a termék, mint az előző. Amit a legjobban szerettek: a termék csomagolása, omlós állaga és az, hogy nem ragad.

Vélemények

Betöltés...