SUBEA

Búvármaszk sznorkelinghez - Easybreath 500

7990 Ft
9990 Ft -20%
*2024. 07. 03.-től, a készlet erejéig
Ref. : 8771627

A Subea márka elkészítette az Easybreath 500 felnőtt sznorkelmaszk második generációját, kényelmesebb légzőrendszerrel.

A panoráma látómező révén és annak köszönhetően, hogy az orron és a szájon át lehet benne lélegezni, az Easybreath 500 felnőtt sznorkelmaszk ideális társ a víz alatti világ felfedéséhez.

Szín: Világosszürke / Világosszürke / -

 • SM Nem elérhető
 • ML Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Egyszerű használat

  A búvármaszkban az orron és/vagy a szájon át is lélegezhetsz.

  Párásodásgátló hatás

  Exkluzív kialakítású szellőzésének köszönhetően páramentes.

  Látómező

  180°-os, panoráma látómező.

  Víz- és porállóság

  „Dry-top-release” rendszere megakadályozza a víz beáramlását felül.

  Leírás

  Minden használat előtt ellenőrizd az Easybreath búvármaszkot, különösen a gyerekekét:

  - Vedd a légzőcsövet a kezedbe, és mozgasd balról jobbra. A golyónak követnie kell a mozgást.
  - Ellenőrizd a tömítés állapotát és az elhelyezkedését.
  - Ellenőrizd a szelepeket, hogy nincsenek-e deformálva és megfelelően legyenek rögzítve.
  - Ellenőrizd a maszk illesztéseit, a szoknyának tökéletesen illeszkednie kell a maszkhoz.
  - Soha ne használd a maszkot légzőcső nélkül!

  Mi a teendő párásodás esetén?

  Ha a maszk lencséje elkezd párásodni, ismételd meg a fent leírt 4 lépést, állítsd be megfelelően az Easybreath maszkot, és ellenőrizd, hogy a maszk mérete megfelelő-e az arcodhoz. Ha a probléma továbbra is fennáll, ne használd a maszkot, és fordulj a legközelebbi Decathlon áruház szakértőihez.

  Biztonságos sznorkeling

  A sznorkeling egyszerű, játékos tevékenység az egész családnak! Egy légzőcsövön át lélegezni összetettebb, mint egyszerűen csak úszni. Ha fáradtnak érzed magad, légszomjad van vagy szédülsz, vedd le a maszkot és menj ki a vízből! A termék használata nem ajánlott azok számára, akiknek szív- és érrendszeri vagy légzőszervi problémái vannak (tüdőgyulladás, asztma, magas vérnyomás, szívbetegség stb.). További kérdés esetén keress fel szakorvost!

  Mi az Easybreath?

  Az Easybreath egy Decathlon által kifejlesztett teljes arcot takaró sznorkeling maszk. A korábbi modellhez képest nem változott sokat: 180°-os látómező, páramentesítő kezelés, egyszerű felvétel, de javítottunk a maszk tartásán, a maszkszoknya kényelmesebb lett és 20%-kal kevesebb erőfeszítést igényel a légzés. Egy innovatív rendszert is kapott: a „Dry-top-release” kialakítást. Többé semmi nem gátolja a légzést, még egy hullámban sem!

  Milyen Easybreath maszkok kaphatók a Decathlonnál?

  Easybreath: Páramentesítő kezeléssel ellátott maszk panorámás látómezővel, amelyben szájon és orron át is lélegezhetsz. Felnőttek és gyermekek számára is.

  Easybreath + (540): Az akkusztikai szelepnek köszönhetően jobban halhatóan kommunikálhattok a felszínen, a víz feletti fejjel (anélkül, hogy le kellene vennetek a maszkot. )

  Easybreath 900: a maszk rugalmas orr-része lehetővé teszi, hogy 3 méteres mélységig lemerülj, és felfedezd a víz alatti világot.

  Hogyan működik az Easybreath?

  A friss levegő kiül a maszk lencséjére, mielőtt az orron vagy a szájon keresztül a szervezetbe jutna. A folyamatosan beáramló friss levegő csökkenti a páraképződést.
  Kilégzéskor a párával és szén-dioxiddal telt levegő a maszk belsejében található elvezetők révén jut a légzőcsőbe. Ennek következtében a levegő folyamatosan megújul. A be- és kilélegzett levegő egymástól elkülönülve áramlik, elkerülve a keveredést és biztosítva a friss levegő belégzését. Az Ocean Reef Group engedélyével

  Hogyan működik a víz bejutását megakadályozó Dry top rendszer?

  A maszkot Dry-top technológiával láttuk el. Azért fejlesztettük ki, hogy a víz ne juthasson a légzőcsőbe még hullámzáskor sem, illetve akkor sem, ha túlságosan előrehajtanád a fejedet, miközben a vízfeneket vizsgálod. A légzőcső úszóval van ellátva, ami felemelkedik, hogy lezárja a nyílást, ha a légzőcső víz alá merül. Ha ez történik, ne felejtsd el kivenni a légzőcsövet a vízből, fújj a maszkba, hogy az úszó visszakerüljön az eredeti helyére.

  Lehet az Easybreath maszkkal búvárkodni?

  A Decathlon sznorkelinghez tervezett búvármaszkjában sokkal több levegő fér el a hagyományos búvármaszkokhoz képest.
  Ebből adódóan 1 méter mélységtől kezdődően a maszk arcra gyakorolt nyomása már kényelmetlenné válik. A szabadtüdős merülésnél elengedhetetlen, hogy a búvár dekompressziót hajtson végre, az Easybreath búvármaszkkal ez nem lehetséges, mivel az orr a belsejében helyezkedik el.

  Miért válaszd inkább az Easybreath maszkot egy búvármaszk és egy légzőcső helyett?

  Az Easybreath búvármaszk azok számára ideális, akik elsősorban a kényelmes szájon és orron át történő belégzést és a panorámás látómezőt keresik.
  Kialakítása révén az Easybreath sznorkelmaszk ideális a vízfelszíni megfigyeléshez.

  Melyik méretet válasszam?

  Az Easybreath 500 sznorkelmaszk 2 méretben kapható, így a felnőttek 90%-ának arcához megfelelő.
  10 éves kor felett, de keskeny archoz az S/M-es méret megfelelő, szélesebb archoz pedig: az M/L-es méret.

  A méret kiválasztásához helyezd a maszkot az arcodra: ha nincs rés az áll és a maszk alsó része között, akkor megfelelő a nagyság!

  Használhatom az Easybreath maszkot, ha szakállam van?

  A szakáll megakadályozza, hogy a maszkszoknya tökéletesen tapadjon az arcra. Ebben az esetben a tökéletes vízhatlanság nem garantált. A legjobb módja, hogy elkerüld ezt a kellemetlenséget, ha megborotválkozol. Ellenkező esetben egy testes krém, például a vazelin megoldást nyújthat.

  Törés esetén meg lehet javítani az Easybreath 500 búvármaszkot?

  Igen! Növeld meg az Easybreath maszk élettartamát! Műhelyszolgáltatások várnak a Decathlon áruházak Műhelyeiben. A cserealkatrészek (pánt, kupak, szelep, légzőcső) az áruházakban és online is elérhetőek.
  Pánt - 8316952, szelep - 8363399, légzőcső - 8506099, fehér kupak - 8520085.

  Viselhető szemüveg a maszkban?

  A legtöbb keret a maszkszoknyát eldeformálja, csökkentve a vízhatlanságot.Ezért az Easybreath maszk nem használható szemüveggel.

  Mire ügyeljek az Easybreath 500 használata során?

  Vigyázz a homokkal! Ügyelj arra, hogy ne érje homok, mely megkarcolhatja a polikarbonát felületet! Ha a maszk homokkal szennyeződött, ne csatlakoztasd a légzőcsövet! A csövet és a szemüveget öblítsd át, mielőtt újra összeillesztenéd! A homok a cső falához szoríthatja az úszószelepet. Bő vízzel mosd át a légzőcsövet, vagy kulcs segítségével tisztítsd ki a légzőcső hátoldalán a szellőzőnyílásokat, hogy az úszószelep szabadon mozoghasson, ezután mosd át a légzőcsövet!

  Maszk mérete

  Magasság: 29 cm.
  Szélesség: 18 cm.
  Vastagság: 12 cm.

  Jótállás (év)

  A termék használatához szükséges alkatrészek elérhetősége:2 év.

  Súly

  0.634 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Lencse búvárkodáshoz: 100.0% Polikarbonát-akrilnitril-butadién-sztirol Perem: 100.0% Szilikon Cső búvárkodáshoz: 100.0% Polikarbonát-akrilnitril-butadién-sztirol Fő anyag: 100.0% Poliészter Heveder: 11.0% Elasztán, 66.0% Poliamid, 23.0% Poliészter Keret síeléshez: 100.0% Polipropilén

  Tárolási tanácsok

  Száraz, fénytől védett helyen tárold!

  Használatra vonatkozó korlátozások

  10 év alatt és intenzív, szabadtüdős merüléshez nem megfelelő.

  Karbantartási tanácsok

  Tisztítsd szemüvegedet mikroszálas vagy spray-s tisztítószerrel.
  Száraz, levegős helyen szárítsd!.
  Használat után tiszta vízben öblítsd!.

  Vélemények