Aquabike - Turbo

329 990 Ft

Az Aquabike Turbo ideális rendszeres és intenzív vízikerékpározáshoz. 158 cm-nél magasabb felhasználók számára.

Növelni szeretnéd állóképességedet és formálni a lábadat? Az Aquabike Turbo dupla rendszerű ellenállás rendelkezik, ideális a kardió gyakorlatokhoz és az izomerősítéshez. 16 kg.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Termékelőnyök

Állítható

A nyereg és a kormány magassága és távolsága állítható.

Súly

16 Kg

Technikai információ

Használati tanácsok

A termék medencében, 7,0 - 7,4 PH értékű vízben használható.
- Sokkolás előtt ki kell venni a medencéből!
- A medence lefolyójától legalább 3 lábnyi (91 cm) távolságra helyezd.
- Minden használat után ki kell venni a medencéből és tiszta vízzel leöblíteni.
Ha a medencében elektrolízissel sóbontó kezelést alkalmaznak, győződj meg róla, hogy a medence hidraulikus berendezése rendelkezik-e földeléssel.

Pack sport

KULACSTARTÓ: Egy kulacstartóval rendelkezik, hogy az edzés ideje alatt bármikor pótold a folyadékot. HŐTARTÓ KULACS 0,6 L: Dupla falú kulacs, melegen vagy hidegen tartja a folyadékot több órán keresztül. Sport kupakkal, mely nyomógombbal nyílik, így egy kézzel is használható. Hermetikus, csepegésmentes záródás. Biztonság: 0% bPA, 0% ftalát, 0% mérgező anyag. KÉNYELMI NYEREG: A nyereg ergonómiája uniszex kialakítású, csökkenti a súrlódást.

Eloxált alumínium váz

Az alumínium fő tulajdonsága, hogy nagyon könnyű (kétszer könnyebb, mint az inox). Nagy kapacitású, automatizált szalaggal és eloxált vázzal. Anyaga ellenáll a sós víznek. A vázat borító színpigmentek hosszan tartóak.

Állítható ellenállású pedálok

Az ADS pedálok olyan rendszerrel vannak ellátva, amely lehetővé teszi a tekerőgombbal az ellenállás mértékének növelését ülő pozícióból is. Zárt állásban gyenge ellenállást ad a bemelegítéshez, nyitott állásban megkétszerezi a szükséges erőkifejtést a sportos és izomerősítő edzőgyakorlatokhoz. Ez egy elengedhetetlen eszköz az igényeidnek megfelelő, változatos erőkifejtéshez.
A nagyobb kényelem érdekében mezítláb is használhatod.

Öt pengés ellenállás

Az öt rögzített pengét tartalmazó hidraulikus rendszer, amely a hajtómű felett helyezkedik el, erős ellenállást biztosít, így megerősítheted az izmaidat, valamint fokozhatod a kardió-edzéseket. Az erőkifejtés egyszerűen növekedik a pedálfordulatok függvényében, ami lehetővé teszi, hogy azonnal alkalmazkodj mindenféle izomerősítő gyakorlathoz. Egyszerűen használható és nagyon hatékony, emellett a design sem elhanyagolható!

Állíthatóság

Állíthatóság: a nyereg és a kormány magassága állítható
Vízfelszín magassága: állítható lábak a víz mélységétől függően.

Mélység, medencealj, méretek

Mélység: 110 - 150 cm
Kerékpár mérete : Hossz 55 cm x szélesség 103 cm x Magasság 140/170 cm

Mindenféle felülethez ideális: polipropilén, fóliával bélelt, mozaikos. Klórkezelés, brómkezelés, sóelektrolízis.

Kényelmes használat

KÉNYELMI NYEREG: A nyereg ergonómiája uniszex kialakítású, csökkenti a súrlódást. A szivacsos pedálokat mezítláb is használhatod.
A pedálok pántjai szivaccsal béleltek.

Vízelvezetés

Gyors vízelvezetés: A vázon lévő lyukaknak köszönhetően azonnal kivezeti a vizet. Néhány másodperc alatt teljesen kifolyik belőle a víz, így egyszerű kiemelni a medencéből.

Szilikon görgők és talpak a megfelelő stabilitáshoz

A Waterflex szilikonozott, stabil görgőkkel látta el a vízikerékpárt annak érdekében, hogy ne tegyen kárt a medencealjban. A biztonság és az egyszerűség optimalizálása érdekében a csapágyak minősége kapta a legnagyobb hangsúlyt, ezáltal kényelmesebbé téve a mozgatást (a vízikerékpárt magad előtt tolva tudod mozgatni). A fehér szilikonos talpak kiváló stabilitást és tapadást biztosítanak a medencealjon mindenféle kockázat nélkül.

Súly

15,9 kg

Ergonómia

A Turbo modell sportosabb ergonómiájú; olyan testtartást biztosít, amellyel hatékonyabban megdolgoztathatók az izmok.

Videók

Koncepció és technológia

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Minden használat után vedd ki a kerékpárt a medencéből, öblítsd le tiszta vízzel és töröld szárazra. A medence vízének ajánlott pH értéke 7,2.

Használatra vonatkozó korlátozások

Kontrollált, átlagosan 7,2 pH-értékű vízben ajánlott a használata.

Vélemények

Betöltés...