BLACK FRIDAY HELYETT...

Maradj otthon, de ne maradj mozdulatlan!

Az idei évben alapvetően változott meg a hozzáállásunk megannyi dologhoz a világjárvány hatására. Rengeteg új szabállyal kell együttélnünk, melyek sok esetben megálljt parancsolnak a megszokott tempónknak.

Egy valami azonban nem változott: a Decathlonban idén sem kell Black Friday és a vele járó stressz ahhoz, hogy a legjobb áron vásárolj. Nálunk minden nap rólad szól, és arról, hogy elérhetővé tegyük a sportolás örömét a legtöbb ember számára. Nincs mire várnod! A ma is pont olyan jó, mint a holnap, hogy körülnézz nálunk!

GYERÜNK

El sem tudod képzelni, mennyi minden rejlik egy decathlonos alacsony ár mögött!

1 kutatás

Mérnökeink megfigyelik a test működését sportolás közben és keresik a legjobb, akár új anyagokat hogy a leginkább minőségi termékeket bíztosíthassuk.

2 formatervezés

Tervezőink már a formatervezés első pillanatától kezdve kiemelten figyelik a költségeket, hogy a legjobb áron, a leginkább technikai megoldást tudják nyújtani.

3 fejlesztés

A legjobb ár-érték aránnyal rendelkező anyagokat választjuk, anélkül, hogy bármikor is kompromisszumot kötnénk minőségi kérdésben.

4 Gyártás

A gyártási folyamatok optimalizálásával csökkentjük a költségeket.

5 LOGISZTIKA

Folyamatosan fejlesztjük a logisztikai láncunkat: csökkentjük a távolságot a gyártás és értékesítés pontja között, illetve próbálunk minél kevesebb csomagoló anyagot használni.

6 ÉRTÉKESÍTÉS

Az áruházban a kihelyzés módját és a készletkezelést optimalizáljuk, ezen kívül, eladóink tablettel dolgoznak, mellyel megkönnyítjük számukra az áruházon belüli közlekedést, csökkentjük a költségeket és ezzel titeket is jobban ki tudunk szolgálni.