Fényvisszaverő minta és csík a láthatóságért.

Kerékpár ruházat és védőfelszerelés Kerékpár ruházat és védőfelszerelés - VILLE 500 kerékpáros felső B'TWIN - Kerékpár - BTWIN
Kerékpár ruházat és védőfelszerelés

VILLE 500 férfi kerékpáros felső, fényvisszaverő neonsárga B'TWIN

B'TWIN
A kerékpáros védelmére és láthatósága biztosítására, városi használatra esőben. Vízhatlan, éjjel (fényvisszaverő csíkok) nappal (neonszín) látható kabát, kis helyen elfér! Cipzáras szellőzés oldalt.Levehető és állítható kapucni. 2 cipzáras zseb. A hátsó zsebébe hajtogatható.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 9 990Ft %

Minimum 9 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 03/11/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8354729
TERMÉKELŐNYÖK
Láthatóság Biztonság: Nappal (neonszín). Éjjel (fényvisszaverő minta elöl, karon, háton).
Vízhatlanság Kerékpározás közben 1 órán át véd az esőtől. Kapucni. Elöl vízálló cipzár.
Légáteresztés Cipzáros szellőzőnyílások a hónaljban.
Kis csomagméret A termék a hátsó zsebébe hajtogatható, így könnyebben szállítható kerékpáron
Szabad mozgás Takarja a derekat, a kart, a nyakat és a csuklót kerékpározás közben.
Szélálló A csuklórész összehúzható, így kerékpározás közben nem jut be a levegő
Kompatibilitás "VIOOCLIP" B'twin típusú világítással kompatibilis a hátsó zseb. Nem tartozék
Környezeti hatás Életciklus összehasonlítás: Kerékpáros esődzseki, sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Kategória
Férfiaknak.
Időjárás
Esős.
Méret
XS - XXL.
Szín
Neonsárga színben kapható.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Láthatóság: Hogyan maradhat látható éjjel&nappal: A VILLE 500 kabát jó láthatóságot biztosít éjjel és nappal ha városban kerékpározik. Biztonság nappal: neonszín, ami révén nappal jól látható. Biztonság éjjel: Fényvisszaverő minta elöl, hátul és fényvisszaverő csíkok a csuklónál, hogy éjszaka is látható legyen a közlekedésben. Jótanács: a hátsó zsebre felhelyezhet VIOOCLIP B'TWIN típusú fényforrást (a csomag nem tartalmazza).
VIOO CLIP BTWIN rendszer A terméken külön kialakított hely van az egy mozdulattal bárhová felcsíptethető VIOO CLIP LED lámpa számára. A piros és fehér színű világítás állandó vagy villogó üzemmódban használható a felhasználó igénye szerint. A VIOO CLIP 120 méter távolságból jól látható módon jelzi a kerékpáros helyzetét. Az üzemidő (9 h villogó és 4h30 állandó üzemmód) biztosításához a VIOO CLIP világítást a tartozék USB kábel segítségével könnyen fel lehet tölteni.
Jellemzők: Hogyan maradhat szárazon? A VILLE 500 kabát vízállóságát az anyag strapabírósága és bevonata, valamint a 100%-ban vízhatlan varrások biztosítják. Egy anyag víznyomással szembeni ellenállását vízoszlop mm-ben mérjük (az ISO 811 szabványon alapuló teszt). Minél nagyobb a nyomás, annál vízállóbb az anyag. A kabát anyagának vízállósági mutatója 1000 mm, vagyis 1000 mm víz nyomásának áll ellen (ez kb. 1 óra esőnek felel meg).
Használat: Hogyan védekezzünk az eső ellen ha városban kerékpározunk? A VILLE 500 kabát kifejezetten városi kerékpározáshoz készült az eső elleni védelemre. Szabása révén takarja a derekat, a kart, a nyakat és a csuklót kerékpározás közben, így véd a hidegtől és a széltől. A hónaljban oldalt elhelyezett nyílások biztosítják a megfelelő szellőzést. A hátsó zsebébe hajtogatható, így bárhová könnyen magával viheti.
A termékek környezetre gyakorolt hatását összehasonlító jelölés. A termék környezetre gyakorolt hatásait különböző indikátorokkal számítjuk az életciklus egészére vonatkozóan. ABCDE jelölést alkalmazunk, így vásárlóink könnyen felismerhetik a legjobb környezetvédelmi teljesítménnyel rendelkező termékeket és összehasonlíthatják az azonos típusú termékeket (póló, nadrág, hátizsák stb. ).
A Decathlon önkéntes szereplője a környezetvédelmi jelölési folyamatnak. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Fő anyag : 100.0% Poliészter Betét : 100.0% Poliamid
Tervezőkből álló csapatunk Lille-ben (Franciaország), a város szívében és városi környezetben dolgozik, ahol az időjárás reggeltől estig erősen változékony. Egész évben tökéletesen tanulmányozott új termékeket dolgozunk ki és fejlesztünk, hogy egyszerűbbé tegyük a kerékpárosok életét. Ennek érdekében minden egyes terméket Önnel együtt, terepen tesztelünk, még mielőtt a boltba kerülne a termék, hogy termékválasztékunkat valós helyzetben próbáljuk ki és fejlesszük a jövő kihívásainak megfelelően.
Szakértőnk ajánlása Laboratóriumban tesztelt, 100%-ban vízhatlan varrások. A termékcsalád valamennyi tagjának láthatóságát a Decathlon Research laboratóriumok valamint külső szakértők és laboratóriumok tesztelték.
Tárolás Mindig győződjön meg arról, hogy a vízhatlan kezeléssel ellátott ruhadarab teljesen megszáradt, mielőtt elteszi.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE