Könnyű cipő csúszáságátló talppal.

Gyaloglás Gyaloglás - Skuli 2 fekete/szürke/kék cipő NEWFEEL - Gyaloglás - NEWFEEL
/common/3Dpictures/a/fd4ca8021c0847e3bc336f3011b90ab8.zip/index.html
Gyaloglás

Skuli 2 gyerek cipő gyalogláshoz és iskolai sortoláshoz, fekete/szürke/kék NEWFEEL

NEWFEEL
gyalogláshoz és iskolai sportoláshoz. A Skuli 2 igazi társ a hétköznapi tevékenységekhez. Fedezze fel a könnyű, csúszásgátló talppal rendelkező tépőzáras sportcipőt.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 990Ft 40 %

Minimum 2 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/08/17 Részére

** Ettől 2016/06/30 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/06/30 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/08/17 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/06/30 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8327715
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden Newfeel gyerekcipőt használat közben tesztelünk, mielőtt forgalomba hozzuk. A teszteket olyan körülmények között végezzük, amelyekkel a gyermekek a mindennapi használat során találkozhatnak úgy beltéri, mint kültéri használat esetén. A tesztek által fejlesztjük és ellenőrizzük cipőinket.
Laboratóriumban végzett tesztek A Newfeel minden termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze a piacon lévő cipők tulajdonságait és előnyeit, mint például a rugalmasság (hajlékonyság), a talp kopása (elhasználódás), a felsőrész és a talp közötti ragasztás, stb.
Ortopéd talpbetét Ha ortopéd talpbetéttel kívánja használni, válasszon nagyobb méretű cipőt vagy vegye ki a belsőtalpat!
Tartás a saroknál A jobb tartás érdekében minden Newfeel gyerekcipő megerősített kéreggel rendelkezik.
Érdemes egy mérettel nagyobb cipőt venni a gyereknek, hogy hosszabb ideig hordhassa? Nem! Ha túl nagy a cipő, a gyermek lábát nem tartja megfelelően, elsősorban a sarokrésznél. Így a láb oldalra el tud mozdulni a cipőben és nem idomul a lábhoz a cipő. Ezért megváltozhat a gyermek természetes járása, amelyet a térd, a medence és a hát próbál kompenzálni. Ugyanakkor az sem jó, ha túl szoros a cipő a lábon. A lábujj és a cipő orra között 6 mm távolságnak kell lenni.
Hogyan ellenőrizhető, hogy a gyerek számára megfelelő a kiválasztott méret? Először húzza fel a cipőt a gyerek, majd tenyérrel nyomja meg a cipő orrát és ellenőrizze, hogy nem ér hozzá a gyerek lábujja. Próbálja meg bedugni az ujját a cipőbe a saroknál (jó mélyre), hogy ellenőrizze elegendő hely van-e (6--). Ha vékony az ujja kb. 10 mm-es résen könnyen befér, de ha kicsit szorul, akkor jó a méret. Bővebb információ: www.newfeel.com
Érdemes kifejezetten talpbetétes cipőt választani? Nem! A gyerekek 90%-a egészséges lábbal születik. Nincsen bokasüllyedésük, nem vastagodott meg a lábuk! Ahogyan nőnek, úgy fejlődnek a lábizmaik és alakul a lábboltozatuk. A talpbetét olyan, mint egy protézis! Amikor nincs talpbetét (mezítláb vagy betét nélküli cipő), a test igyekszik kompenzálni a megbomlott egyensúlyt, ami hátfájást okozhat. Bővebb információ: www.newfeel.com.
Van egy kis cipőnyűvőm otthon, hogyan válasszam ki a legtartósabb cipőt számára? A gyerekek nagyobb igénybevételnek teszik ki a cipő orrát. Fordítson megkülönböztetett figyelmet a talpra. A természetesen erős anyagok, például a gumi hosszabb ideig eltartanak. A lábat körülvevő, az orr-résznél felhajló talp ütéscsillapítóként is szolgál. A felsőrész esetében a bőr a tartósság záloga, a megfelelő megerősítés pedig csökkenti az idő előtti elhasználódást. Bővebb információ: www.newfeel.com.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Newfeel gyerekcipőket/sportcipőket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE