A fehérjék szerepe
Három makrotápanyag létezik : fehérjék, zsírok és szénhidrátok.Ezek többek között kalória formájában energiát biztosítanak a szervezet számára.
A szénhidrátok a szervezet elsődleges energiaforrásai, és ideális üzemanyag az erőfeszítéseinkhez.
A fehérje a három makrotápanyag egyike és elengedhetetlen az izomtömeg építéséhez és testünk megfelelő működéséhez.
Hogyan készítsd el a tejsavófehérje port?
Keverj össze két kanál (30 g) tejsavófehérje port 150 ml vízzel, egy szűrővel rendelkező shakerben!
A víz mennyiségét csökkentheted vagy növelheted a saját igényeidnek megfelelően.
30 másodperc rázás után fogyasztható.
Hogy még krémesebb legyen, 150 ml növényi itallal vagy tejjel is összekeverhető.
1 órán belül fogyaszd el a shaker tartalmát.
Mi az a WHEY PROTEIN ?
A Whey Protein tejsavófehérje por.
Gyorsan felszívódik és serkenti az anabolizmust (izomépítés), ami tökéletes a regenerációs időszakban.
Miért fogyassz tejsavófehérje port ?
- A napi fehérjeszükséglet könnyebb elérése érdekében
- Javítja az izomtömeg fenntartását edzés után
- Változatos fehérjeforrás
- Praktikus (az edzőterembe vagy a munkahelyre is elvihető)
Elfogultságunk a WHEY PROTEIN iránt
21 g fehérje és 5,2 g BCAA / shaker a céljaid eléréséhez
Ez az új WHEY PROTEIN Franciaországban készült.
Természetes aromák és steviából (dél-amerikai növény) származó édesítő molekulák használata.
Egyszerű íz és rövid recept
Azon dolgoztunk, hogy kiegyensúlyozott és hosszan tartó ízű fehérjét kínáljunk.
Ha a mesterséges édesítőszereket tartalmazó fehérjeporokhoz vagy szokva, új tejsavófehérjéink első alkalommal könnyedebbnek tűnhetnek.
Az íz fokozása érdekében variálhatod a porral elkevert folyadék mennyiségét. Például 50 ml eltérés jelentős hatással van az ízre és az állagra.
A tesztek alapján a mi javaslatunk 150 ml adagonként.
A GYÁRTÁS MINŐSÉGE ÉS HITELESÍTÉS
A WHEY PROTEIN Franciaországban készül.
Fő összetevője (fehérje) Hollandiából, Németországból és Belgiumból származik.
IFS Food tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzem
A termékek előállítása a helyes gyártási gyakorlatoknak és a HACCP-elveknek és -módszereknek megfelel.
ISO 26 000 szabványok
A késztermékek fizikai-kémiai, érzékszervi, mikrobiológiai és toxikológiai minőségellenőrzésen esnek át. Biztosítjuk az ízminőséget és az egészségügyi megfelelőséget.
MIKOR IGYÁL TEJSAVÓFEHÉRJE PORT?
Sportolás után 30 perccel fogyassz egy adagot regenerációként.
Javasoljuk, hogy fogyasztás után azonnal mosd el a shakert.
Étrendkiegészítőként fogyaszthatod reggelire és edzés előtt is!
Ismerjük meg a BCAA-t
Tudod, mi rejlik e négy betű mögött ?
A fehérjék aminosavak sorozatai.20 különböző van, amelyek közül 9-et nevezünk "alapvetőnek" (a szervezet nem szintetizálja őket, és a táplálékkal kell biztosítani).Közülük 3 aminosav.Ezeket angolul "Branched-Chain Amino Acids" (BCAA)-nak nevezik : leucin, izoleucin és valin.
Alakjuk miatt nevezik őket elágazónak (branched). Részt vesznek az izomépítésben és a regenerációs folyamatban.
Használati tanácsok
A fizikai tevékenység kiegészítéseként fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend, és az egészséges életmód megőrzése.
Tartós fogyasztás (> 6-8 hét) esetén orvosi tanácsot szükséges kérni.
A termék fogyasztása nem ajánlott vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 év alattiak számára. Gyerekek elől elzárva tartandó!
Laktóztartalom 100 g-ban
+/- 10 g
Tápérték
Tápanyagtáblázat: 100 g-os adagonként:
Energia: 366 kcal | 110 kcal.
Energia: 1548 kJ | 464 kJ.
Zsírok: 2,1 g | 0,6 g.
Ebből telített zsírsavak:
1,3 g | 0,3 g.
Szénhidrátok: 15 g | 4,5 g.
Ebből cukrok: 13 g | 3,4 g.
Rostok: 1,1 g | 0,3 g.
Fehérje: 70 g | 21 g.
Só: 1,2 g | 0,35 g.
Tápérték
Tápanyagtáblázat: 100 g | 30 g Energia: 366 kJ 110 kcal | 1548 kJ 464 kcal
Zsírok : 2.1 g | 0,6 g
ebből telített zsírsavak: 1.3 g | 0.3 g
Szénhidrátok: 15 g | 4.5 g
ebből cukor: 13 g | 3,4 g. Fehérje: 70 g | 21 g
Só: 1.2 g | 0,35 g.