FORCLAZ

Liofilizált gyorsétel - bolognai tészta borsófehérjével - 100 g

3490 Ft
Egységár 34 900 Ft/KG
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8800396

Ez a liofilizált étel a bolognai tészta vegetáriánus változata.A borsó- és a babfehérje helyettesítik a húst.Elkészülési idő: 9 perc

Ez a 100 g-os adag 236 kcal-t biztosít. Tökéletes, hogy erőre kapj a hegyekben eltöltött nap után.A könnyű és kompakt csomagolás könnyen elfér a hátizsákban.

Online készlet
Jelenleg nem elérhető online

Áruházi készlet

Tudj meg mindent erről:

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Egyszerű használat

    250 ml forró vízzel 9 perc alatt elkészíthető. Skálabeosztásos tasak. Cipzáras.

    Energiabevitel

    236 kcal (1000 kJ) / 100 g (350 g rehidratálva)

    Könnyű szállítás

    Teljes súly: 120 g (összetevők + csomagolás). Tasak mérete: 17,5 x 18,5 x 5,5 cm

    Leírás

    Hogyan kell elkészíteni a liofilizált bolognai tésztát borsófehérjével?

    Nyisd ki a tasakot, húzd szét a két végénél fogva, míg mélytányér formát nem kapsz.Töltsd fel meleg vízzel a 2-es szintig (250 ml). Keverd össze egy evőeszközzel, zárd vissza a tasakot, majd 9 perc után nyisd ki újra.
    Keverd újra össze és már fogyaszthatod is.
    A vízmennyiség szabályozható ízlés szerint. Te vagy a szakács!Használati tanácsok

    Mi a különbség a liofilizálás és a dehidratálás között?

    Mindkét tartósító eljárás lényege, hogy hidegen vagy melegen szárítva eltávolítják az élelmiszerben lévő vizet.
    A liofilizálás szilárd állapotból (az étel fagyasztása által) gáz halmazállapotba távolítja el az élelmiszerben lévő vizet.
    Ez a módszer megőrzi az élelmiszer tápértékét és érzékszervek által észlelhető tulajdonságait.
    A dehidratálás során magas hőmérsékleten szárítják az élelmiszert. Az élelmiszerben lévő víz elpárolog.

    Mit érdemes még tudni a liofilizált bolognai tésztáról, borsófehérjével?

    Vegetáriánus étel. Lengyelországban gyártott.

    Tápérték

    Tápanyagérték: 100 g (=1 adag)
    Energiatartalom: 1000 kJ - 236 kcal
    Zsírok: 2,7 g
    ebből telített zsírsavak: 1,0 g
    Szénhidrátok: 40,0 g
    ebből cukrok: 7,8 g
    Rost: 4,4 g
    Fehérjék: 11,0 g
    Só: 0,41 g

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Összetevők: Tészta (glutén) 43%, paradicsom 29%, texturált növényi fehérje 4% (borsó- és babfehérje koncentrátum, só), sajt (tej) 4% (Mozzarella, Cheddar, Pecorino Romano), hagyma 4%, sárgarépa 2%, fűszerek, olívaolaj, borecet, konyhasó, zöldségalaplé (kukoricaliszt, só, hagyma, élesztőkivonat, növényi kivonatokból származó aromák). Nyomokban tartalmazhat: MUSTÁRT, MANDULÁT, TOJÁST, ZELLERT és SZÓJÁT.

    Tárolási tanácsok

    Száraz, hűvös helyen tartandó.

    Jóváhagyta

    A jóváhagyáshoz minden egyes receptet egy külsős csoport tesztel, hogy megtudjuk, mennyire nyeri el tetszésüket akár az étel íze, akár az állaga, akár az, hogy mennyire telít el.

    Vélemények