Strapabíró és vízhatlan.

Gyaloglás Gyaloglás - NAKURU NOVADRY férfi cipő NEWFEEL - Utcai gyaloglás
/common/3Dpictures/a/74ae343efa3046309cf7ca6a98ea7b4b.zip/index.html
Gyaloglás

NAKURU NOVADRY férfi sportgyalogló cipő, fekete színű NEWFEEL

NEWFEEL
Aktív gyalogláshoz, országútra és erdei útra, minden időben. Intenzív használatra. Járjon be nagy távolságokat, akár esőben is a Nakuru Novadry ellenálló és vízhatlan férfi bőrcipőben

Szín : FEKETE

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 19 990Ft %

Minimum 19 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 05/11/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8164914
TERMÉKELŐNYÖK
A talp gördülése Hajláskönnyítő bemetszések a külső talpon: hajlékony.
Ütéscsillapítás Az EVA talpbetét és a CS sarokrendszer elnyeli az ütéseket.
Vízhatlanság A NOVADRY® technológia garantálja a cipő vízhatlanságát.
Tartós használat Vastag nubukbőr felsőrészének és gumitalpának köszönhetően rendkívül tartós.
Tapadás Vastag gumitalpának köszönhetően.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden aktív gyaloglásra kialakított Newfeel cipőt hétköznapi gyaloglás során tesztelünk gyaloglókkal olyan körülmények között, mint amilyenekkel Ön is találkozhat minden nap (időjárás, gyaloglás időtartama, különböző talaj). Termékeinket a mindennapi használat során végzett tesztekkel fejlesztjük, így meg tudunk felelni a gyakorlattal szemben támasztott elvárásaiknak.
Laboratóriumi tesztek A Newfeel minden aktív gyaloglásra kialakított termékét laboratóriumban teszteli, hogy ellenőrizze azok tulajdonságait és előnyeit.
Mit jelent a „CS” kialakítás? A járás közben kialakuló fájdalom leggyakrabban a sarokcsontból indul ki. Ezért tervező és fejlesztő csapatunk megalkotta a CS, azaz Circular System kialakítást. Az ütéscsillapító rendszert, amelyet a Decathlon csapata szabadalmaztatott, a Newfeel cipőkbe építik be. A rendszer lényege, hogy teret képez a sarok alatt, így elkerülhető a cipőtalppal való közvetlen érintkezés, ami maximális kényelmet nyújt a lábnak. Bővebb információ: www.newfeel.com
Melyek a sportgyaloglás különböző fajtái? A sportgyaloglás 30 perctől több óráig is végezhető ritmikus gyaloglás, amelyet szintkülönbség nélküli, egyenes terepen végezhet. Ide tartozik a jó közérzet érdekében végzett, 5-7 km/h sebességű aktív gyaloglás, valamint a teljesítmény növelése érdekében végzett, 7-20 km/h sebességű gyors gyaloglás. Ez a két típusú gyaloglás bottal is végezhető, hogy a teljes testet megdolgoztassuk, ilyen esetben nordic walkingról beszélünk. Bővebb információ a www.newfeel.com weboldalon.
Mik az aktív gyaloglás jótékony hatásai? Az aktív gyaloglás, mivel a test számos izmát megmozgatja, egy hatékony és komplett fizikai tevékenységnek tekinthető. Más sportokhoz hasonlóan számtalan előnnyel rendelkezik nemcsak az egészség, hanem vonalak megőrzése terén is. A sporttevékenységek közül a gyaloglás veszi legkevésbé igénybe az ízületeket. Ez tehát kíméletes sport, azonban sok erőfeszítést igényel. Bővebb információt találhat a www.newfeel.com weboldalon.
Milyen különbségek vannak az alkalmi, a rendszeres és az intenzív aktív gyaloglás között? A Newfeelnél az aktív gyaloglásnak különböző típusai vannak a gyakoriságtól függően:
- alkalmi használat: heti 1 alkalom
- rendszeres használat: heti 2-3 alkalom
- intenzív használat: heti több, mint 3 alkalom
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Bélés : 100.0% Poliészter Talp : 100.0% Gumi - butadién-sztirol gumi (SBR) Felsőrész : 100.0% Marhabőr
Szakértőnk ajánlása Az aktív gyalogláshoz való Newfeel cipőket használat közben és laboratóriumban is tesztelik.
Tárolás A Newfeel csapata javasolja, hogy nedvességtől és fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja az aktív gyalogláshoz való cipőt.
Kezelési útmutató: A Newfeel csapata javasolja, hogy puha sörtéjű kefével tisztítsa a cipőt. Ne szárítsa hőforrás közelében! Foltok eltávolításához használjon szarvasbőr szivacsot és finoman dörzsölje át a cipőt. Használjon impregnáló spray-t az első használat előtt, majd minden hónapban! A nagyobb higiénia érdekében, minden használat után vegye ki cipőjéből a talpbetétet. www.newfeel.com
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!