Egyszerű és biztonságos használat

Téli sportok Sí, snowboard, sífutás - MRZ 100 gyerek sisak WED'ZE - Sisak, protektor, kiegészítők
Téli sportok

WEDZE MRZ 100 rózsaszín, gyerek sisak síeléshez, snowboardozáshoz WED'ZE

WED'ZE
Gyerekeknek, síeléshez, snowboardozáshoz, 3- 8 éves korig: egyszerűen használható sisak merev fülvédővel. Egyszerűen használható, kezdőknek ideális, véd az ütésektől. Megfelel az EN 1077 szabvány előírásainak.

Szín : RÓZSASZÍN

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 3 990Ft %

Minimum 3 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 26/10/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8343983
TERMÉKELŐNYÖK
Véd az ütődésektől EN 1077 szabvány, A osztály: síeléshez való, merev fülvédős sisakokhoz.
Szellőzés „AIR COOLING”: kivezeti a nedvességet.
Állítható „FIT FOAM”: a sisak stabilan a fejen marad, nem mozdul el.
Súly 500 g az M-es méret (53-56)
Könnyű kezelhetőség A sisakban található anyagok 30°C-on moshatóak mosógépben.
Kompatibilitás Sisakját díszítheti, dekorálhatja hozzávaló Wed’ze matricákkal.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
AIR COOLING Az „AIR COOLING” egy légelvezető rendszer, mely kivezeti a meleget és a nedvességet a sisakból. Szellőzőnyílásainak köszönhetően a sisak mindig kényelmet biztosít.
FIT FOAM A FIT FOAM egy 10 mm vastag habszivacs, mely kényelmessé teszi a sisak viselését és a különböző fejméretekhez biztosítja az alapvető tartást. A tartást a síszemüveg teszi tökéletessé.
EGYEDIVÉ TEHETŐ Az MRZ 400 sisak matricák segítségével személyre szabható. Ettől függetlenül a sisak továbbra is megfelel a vonatkozó, hatályos szabványoknak.
A SISAK ÖSSZETEVŐI ABS külső és EPS belső héjának köszönhetően a sisak rendkívül ütésálló. Legalább 5 évenként cserélje le a sisakját akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!
Az EN 1077 szabvány Az EN 1077-es európai szabvány a síeléshez, snowboardozáshoz használt sisakok által nyújtott koponyavédelemre vonatkozik. A szabványnak való megfelelést ellenőrző tesztek során mérik a termék ütéselnyelési képességét, áthatolási ellenállását. Az eredmények alapján 2 osztályba sorolják a termékeket: A: Merev fülvédős sisak / B: Puha fülvédős sisak.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel ABS külső héja és EPS belső héja ellenállóbbá teszi a kisebb ütődésekkel szemben, jelentősen megnövelve ezzel a sisak élettartamát. Legalább 5 évenként cserélje le a sisakját akkor is, ha nem érte nagyobb ütés!
Laboratóriumban tesztelt
Szakértőnk ajánlása A Wed'ze termékeket valós, hóban, hidegben, síelés közben jelentkező időjárási körülmények között teszteltük. A tervezők, a termékmenedzser, a mérnökök és a modellezők garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel a használatnak, amelyre tervezték és fejlesztették.
Korlátozott felhasználás: Az ütést ért sisakot cserélje le!
Tárolás Ne tárolja a sisakot nedves helyen, hőforrás közelében vagy UV-sugárzásnak kitett helyen! Ha megszáradt, lehetőleg az áruházban kapható Wed’ze táskában tárolja!
Kezelési útmutató: Használat után a habszivacs bélést szárítsa meg anélkül, hogy a sisak közvetlenül hőforrással érintkezne! Tisztítsa meg a sisakot nedves szivaccsal vagy ronggyal!Soha ne cserélje le az eredeti alkatrészeket, azokat a Decathlon Vevőszolgálatán keresztül pótolja! Soha ne alakítsa át a sisakot! Ne fesse le, ne tegyen rá vegyszert, oldószert vagy más anyagot!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE