0°C. 1,2 kg az L-es méret. Tolltöltet: Meleg!

Kempingezés Kemping - FORCLAZ ULTRALIGHT hálózsák QUECHUA - Kempingágy, hálózsák
Kempingezés

FORCLAZ ULTRALIGHT 0°C hálózsák túrázáshoz QUECHUA

QUECHUA
Túrázáshoz, bivakoláshoz, alváshoz 0°C körüli hőmérsékleten. 0°C. 1,2 kg az L-es méret. Tolltöltet (pehelytoll): A termékválaszték csúcsterméke: Meleg, könnyű és nagyon kicsire összehajtható! 5 év garancia!

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 39 990Ft %

Minimum 39 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 07/11/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8328550
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg Komforthőmérséklet: 0°C/A komfortzóna határa: -5°C
Könnyű szállítás Súly 1200 g / Űrtartalom 6,1 l / Tárolóhuzat
Kényelmes fekvés Méret 220 x 79 cm (L-es méret) / Múmia szabás / Duplakocsis, 3/4-es cipzár
Könnyű kezelhetőség Mosógépben egyszerűen mosható. Kövesse a kezelési utasításokat!
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása: sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Kapható méretek
Balra nyíló cipzárral. M-L-XL
Méretek (cm)
M: 210x72, L: 220x79, XL: 235x85
Kapható még
csak piros
Súly
M 1100 / L 1200 / XL 1300 g
Összehajtva
Átmérő: M: 17x23 L:17x27 XL: 17x31 cm
Környezeti hőm.
Min. 0°C.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használati hőmérséklet: Minden hálózsákon feltüntetjük a komfortzóna minimális értékét. A hőtartó képességet független laboratóriumban (AITEX) tesztelték a 2002/04/11-i EN 13537-es európai szabvány szerint. A komfortzóna minimális értéke az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, női felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között). ENNEK ALAPJÁN VÁLASSZON HÁLÓZSÁKOT!
Mit jelent a minimális használati hőmérséklet? A komfortzóna határa: az a legalacsonyabb hőmérséklet, melyen nyugodt, fekvő pozícióban a felhasználó hőháztartása még teljesen kiegyenlített, nem fázik és nincs melege (átlagos, férfi felhasználóra vonatkozó adatok, normál körülmények között).
Amit a hőmérséklettel kapcsolatban tudni érdemes: A hálózsák nem termel hőt, csak megőrzi a test melegét. Ha kimerülten és áthűlten, nedvesen bújik a hálózsákba, nagy valószínűséggel megfázik, akármilyen kiváló minőségű is a hálózsák!
A hőérzet, az egyén hidegtűrése (testalkat, fáradság), felszerelése (hőszigetelő matrac), öltözéke (ruha nélkül, aláöltözettel) és az időjárási körülmények (nedvesség, szél) függvényében változik.
Tippek a kellemes hőérzet megőrzéséhez mielőtt bebújik a hálózsákba: Öltözzön egyszerűen (1 réteg ruha elegendő)
Melegítse a végtagokat: viseljen sapkát, kesztyűt, zoknit, lábmelegítőt.
Egy kulacs meleg víz melegítő palackként is használható (ha biztosan nem nyílik ki váratlanul!)
Feszítse meg izmait (az energia 70%-a hővé alakul), de ne tegyen olyan mozdulatot, amely légmozgást idéz elő.
Használati tanácsok 1- Mosás: gépben, kevés mosószerrel, 30°C-on mosható. Tegyen 3 teniszlabdát a mosógépbe, hogy a pehelytoll bélés ne tömörödjön össze! - Vegytisztítása nem ajánlott!
2- Öblítés: legalább kétszer öblítse ki!
3- Szárítás: lehetőleg szárítógépben szárítsa szintetikus programmal, 3 teniszlabdával! Fektetve szárítsa, a töltetet rázza fel, hogy ne álljon össze. Ne tegye radiátorra!
Összetétel Belső szövet: 100% poliamid. Külső szövet: 100% poliamid és töltet: 100% tollbélés: kacsapehelytoll 90/10. Cuin (felfújódási kapacitás): 660.
Tolltöltet súlya: M=490 g / L=560 g / XL=640 g.
A pehelytoll természetes hőszigetelő agyag, melynek mosásról mosásra romlik a minősége. A tolltöltetű hálózsákot max. 3-4-szer lehet mosni teljes élettartama során. A lepedő használata higiénikus és növeli a hálózsák élettartamát.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Töltet : 85.0% Szürke kacsapehely, 15.0% Szürke kacsatoll Belső anyag : 100.0% Poliamid Külső anyag : 100.0% Poliamid Csomagtartóra táska : 100.0% Poliészter
Szakértőnk ajánlása A hálózsákra 5 év garanciát vállalunk, mely a vásárláskor a számlán, blokkon feltüntetett időponttól lép életbe. A garanciális termékek javítása vagy cseréje ingyenes. A garancia nem terjed ki a természetes elhasználódásból, valamint a nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra. A speciális 5 éves garancia kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető.
Korlátozott felhasználás: Testmagasság: M < 170 cm / L < 185 cm / XL < 200 cm.
Tárolás A hálózsákot a lábrésznél kezdve hajtogassa össze: könnyen a huzatba tehető. A töltet hőtartó képességének megőrzéséhez saját huzatában, száraz helyen tárolja!
Kezelési útmutató: 1- Mosás: gépben, kevés mosószerrel, 30°C-on mosható. Tegyen 3 teniszlabdát a mosógépbe, hogy a pehelytoll bélés ne tömörödjön össze! - Vegytisztítás nem ajánlott! 2- Öblítés: legalább kétszer öblítse ki! 3- Szárítás: lehetőleg szárítógépben szárítsa szintetikus programmal, 3 teniszlabdával! Fektetve szárítsa, a töltetet rázza fel, hogy ne álljon össze. Ne tegye fűtőtestre!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE