Hátrész beállítása automatikus. Férfiaknak.

Hátizsákok és kiegészítok Túrázás - Forclaz EASYFIT 50 hátizsák QUECHUA - Hátizsák
/common/3Dpictures/a/b27ecfb63fcb4e289c5e31300968c88f.zip/index.html
Hátizsákok és kiegészítok

Forclaz EASYFIT felnőtt, kék túrahátizsák, 50 l QUECHUA

QUECHUA
Férfiaknak 2-3 napos HEGYI TÚRÁHOZ, bármilyen időben. Könnyű, a háthoz simul, többnapos túrázáshoz, közepes súlyú felszerelés szállításához. Az EasyFit rendszer segítségével a hátizsák felvéve állítható, hogy megfelelően illeszkedjen.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 21 990Ft %

Minimum 21 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 26/10/2016
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8300849
TERMÉKELŐNYÖK
Űrtartalom Térfogat 51 liter / súly 1,75 kg / megtöltött táska mérete: m 67 * sz 28 * m 26.
Több rekeszes tárolás Zsebek:3 külső, 1 belső, 1 övzseb. Bot- és jégcsákánytartó.Alja is hozzáférhetők
Kényelem Hátrész automatikus beállítása.Férfi testalkatra. Esőhuzattal.
Kopásállóság 10 év garancia.
Környezeti hatás A termék környezetre gyakorolt hatása: Hátizsák - sustainability.decathlon.com
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Használat
1- 3 nap
Űrtartalom
50 l
Kényelem
Nagyon kényelmes a hátnál
Beállítás
Állítható háti rész + Easyfit
Víztasak
Kompatibilis
Esőhuzat
Integrált
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az EasyFit rendszer hatékonyságáról a Kutatás és fejlesztési csoport által végzett tesztek Egyszerű kialakítás: a beállítás 2,3x kevesebb időt vesz igénybe az Easyfit hátizsákoknál; a beállítás újrakezdése = 0x az Easyfit hátizsákoknál. A beállítás minősége nem különbözik a klasszikus módon állítható hátizsákokétól: szignifikánsan kényelmesebbnek találták az EasyFit rendszert a Friedmann teszt során, 4%, és 6x több volt a helyes beállítás!
A hátizsák tesztelése. A hátizsák részeit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárokat... Egy anyag esetében pl.:
az anyag kopásállását, szakadását, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Majd egy kész hátizsákot vetünk alá erőpróbának, hogy lássuk, mennyire tartós: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, melyek a hátizsákot több év használat alatt érik. Végül súllyal megtöltve egy bábura adjuk, amely sok kilométert tesz meg gyors gyaloglással.
10 év garancia, technikai partnerség A Strenfit, a Quechua partnere a termékek összetevőinek és előállításának fejlesztésében és jóváhagyásában, a hátizsákok öregedését szimuláló teszteket végzett. A vizsgálatok az összetevőkre, a varrásra és a késztermékre irányultak. Eredményeik alapján a Quechua és a Strenfit 10 év garanciát vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.
Hogyan pakoljak a hátizsákomba? A zsák aljába az alvófelszerelést tegye. A nehéz felszerelést a háthoz közel tegye (sátor, főző, élelmiszer)! Köré ruhákat helyezzen! A sátoraljat a hajtóka alá teheti, a sátrat pedig a táska alá, ha a belsejében már nem fér el. A vízhatlan és polár felső legyen kéznél. A zsebekbe ossza el a napközben használatos kisebb tárgyakat (naptej, térkép, szemüveg, stb.)! A víztasakot az e célból kialakított rekeszbe helyezze, mely rendszerint oldalt található.
10 év garancia, feltételek. A garancia a hátizsák hibáira érvényes, alóla kivételt képez a természetes elhasználódásból, valamint a hátizsák nem megfelelő használatából származó hiba. A speciális 10 éves garancia kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a garancia, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi garancia nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő garanciáit.
Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit? ELŐSZÖR ENGEDJE KI a hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! VEGYE FEL A HÁTIZSÁKOT! Az ÖVET CSATOLJA ÖSSZE A CSÍPŐNÉL, és SZORÍTSA MEG (az övnek fednie kell a csípőcsontokat)! Majd HÚZZA MEG az EasyFit SZÍJAKAT, a vállpántok felveszik a megfelelő méretet. Végül ÁLLÍTSA BE A TEHEREMELŐ HEVEDEREKET is úgy, hogy kényelmes legyen!
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát? Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: a főrekeszt és minden kisebb zsebet kis labdákkal rakunk tele, majd kitöltjük egy beosztásokkal ellátott tartóba, amelyről leolvasható az űrtartalom, vagyis, hogy hány literes a hátizsák (max. néhány százalékos eltérés lehet).
Az üres táska súlya szolgál referenciaként. Kisebb eltérések előfordulhatnak.
Az Easyfit rendszer Közvetlenül a testén, intuitív módon, egyetlen mozdulattal testalkatához igazíthatja a hátizsákot: mindezt a maximális kényelemért.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Fő anyag : 100.0% Poliészter Külső anyag : 100.0% Poliamid Bélés : 100.0% Poliészter
Szakértőnk ajánlása Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A „Missions" tesztek során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen próbálja ki, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Korlátozott felhasználás: Ha magas, ellenőrizze, hogy megfelelő-e Önnek a hátizsák!
Tárolás Száraz helyen tárolja!
Kezelési útmutató: A szövet vízhatlanságának megőrzése érdekében nem ajánlott mosógépben mosni, szárítógépben szárítani, vegyileg vagy fehérítővel tisztítani. Ne vasalja! Langyos szappanos vízzel, esetleg kefével tisztítsa! Néhány év használat után impregnáló spray-vel megújíthatja az anyag vízhatlanságát.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE