Túrazsák jól szellőző hátrésszel, esőhuzattal.

Hátizsákok és kiegészítok Túrázás - Forclaz 22 AIR gyerek hátizsák QUECHUA - Túrafelszerelés
/common/3Dpictures/a/47c742430776483481dbc2c8cd8c3d72.zip/index.html
Hátizsákok és kiegészítok

AIR gyerek hátizsák, kék/lila:szellőző háta miatt rendkívül kényelmes. QUECHUA

QUECHUA
11-15 éves korig, egynapos túrázáshoz, bármilyen időben (melegben, esőben, stb.) Kamasz fiúk és lányok testfelépítésének megfelelő, még nem felnőtt méretű hátizsák túrázáshoz, praktikus esőhuzattal és tárolórekeszekkel.

Szín : Ibolyakék

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 8 990Ft %

Minimum 8 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Legkorábbi kiszállítás: 31/01/2017
Áruházi átvétel: ingyenes
Ref. : 8330981
TERMÉKELŐNYÖK
Űrtartalom Űrtartalom: 22 liter, súly: 920 g, teli táska méretei: m 50 * sz 32 * m 26
Kényelem Jól szellőző hát (AirCooling védjegy), vállpánt. Teheremelő heveder.
Szellőzés Kiválóan szellőzik a nagy felületű mesh hátnak köszönhetően.
Több rekeszes tárolás Zsebek: 1 külső, 1 belső, 1 övzseb, 2 hálós zseb, bottartó, víztasak.
Környezeti hatás B oszt.- CO2: 4,6 kg, Környezeti terhelés: 33,1 g - Részletek: oxylane.com
Kopásállóság 10 év jótállás.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Használat
Egy napra
Űrtartalom
22 l
Kényelem
Szellőző hát
Víztasak
Nem kompatibilis
Esőhuzat
Integrált
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság Beépített esőhuzattal
A hátizsák tesztelése. A hátizsák összetevőit laboratóriumi tesztekkel vizsgáljuk: az anyagot, a csatokat, pántokat, cipzárokat... Egy anyag esetében pl.: az anyag kopásállását, szakadásállását, színtartását UV-sugárzásban, moshatóságát, vízállóságát. Majd egy kész hátizsákot vetünk alá erőpróbának, hogy lássuk, mennyire tartós: felgyorsítva előidézünk olyan hatásokat, melyek a hátizsákot több év használat alatt érik. Végül súllyal megtöltve egy bábura adjuk, amely többezer lépést tesz meg gyors gyaloglással.
10 év jótállás, technikai partnerség A Strenfit, a Quechua partnere a termékek összetevőinek és előállításának fejlesztésében és jóváhagyásában, a hátizsákok öregedését szimuláló teszteket végzett. A vizsgálatok az összetevőkre, a varrásra és a késztermékre irányultak. Eredményeik alapján a Quechua és a Strenfit 10 év jótállást vállal a tesztelt hátizsákokra, amely a vásárláskor kapott pénztári blokkon feltüntetett időponttól lép életbe.
10 év jótállás, feltételek. A jótállás a hátizsák hibáira érvényes, alóla kivételt képez a természetes elhasználódásból, valamint a hátizsák nem megfelelő használatából származó hiba. A speciális 10 éves jótállás kizárólag a termék és a számla egyidejű bemutatásával érvényesíthető. Amennyiben a termékre érvényes a jótállás, ingyen megjavítják vagy kicserélik. Ez a kereskedelmi jótállás nem zárja ki az egyes országok/államok vonatkozó, érvényben lévő garanciáit.
Hogyan határozzuk meg egy táska űrtartalmát? Minden hátizsákot egy standard módszerrel mérünk meg: Kis méretű labdákat alkalmazunk, hogy a fő rekeszt és az egyes zsebeket kitöltsük. Majd a labdákat egy mérőtartályba ürítjük, ezáltal megkapjuk a literben megadott űrtartalmat.
Környezeti értékek Az Oxylane a Quechuával fontosnak tartja, hogy tájékoztassa Önt a hátizsákok környezetre gyakorolt hatásáról. Ez a munka a francia Környezetvédelmi Minisztérium által 2011 júliusától végzett kísérlet része. Az ABCDE betűk kizárólag a QUECHUA hátizsákok egymás közötti megkülönböztetésre szolgálnak. A kísérlet részleteiről és az alkalmazott módszerekről bővebben: www.oxylane.com/20/demarche-environnementale
Hogyan állítsam be a hátizsák méreteit? Először engedje ki a hevedereket (vállpántok, öv, teheremelő hevederek)! Vegye fel a hátizsákot! Az 50 literes vagy nagyobb zsákokon található övet csatolja össze a csípőjén és húzza meg (az övnek fednie kell a csípőcsontokat)! A kisebb méretű zsákok öve a derékon helyezkedik el. Ezek után húzza meg a vállpántokat! Végül állítsa be a teheremelő hevedereket is úgy, hogy kényelmes legyen!
Hogyan pakolja a táskát? A zsák aljába az alvófelszerelést tegye. A nehéz felszerelést a háthoz közel tegye (sátor, főző, élelmiszer)! Köré ruhákat helyezzen! A sátoraljat a hajtóka alá teheti, a sátrat pedig a táska alá, ha a belsejében már nem fér el. A vízhatlan és polár felső legyen kéznél. A zsebekbe ossza el a napközben használatos kisebb tárgyakat (naptej, térkép, szemüveg, stb.)! A víztasakot az e célból kialakított rekeszbe helyezze, mely rendszerint oldalt található.
Technológia Az Air Cooling védjegyű táskák viselés közbeni szellőzésének hatékonyságát laboratóriumban teszteltük: egy melegített, „izzadó” próbababa segítségével tudományosan megalapozott, objektív módon állapítottuk meg a táska izzadásmérséklő képességét. A védjegy csak azokon a táskákon található meg, melyek teljesítménye jelentősen nagyobb, mint a választék „alap”, szellőzőrendszer nélküli modelljei esetében.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.0% Poliészter
Betét
100.0% Poliamid
Bélés
100.0% Poliészter
Kezelési útmutató: A szövet vízlepergetésének megőrzése érdekében nem ajánlott a táskát mosógépben mosni, szárítógépben szárítani vagy fehérítővel tisztítani. Ne vasalja! Szappanos langyos vízzel, puha szőrű kefével tisztítható. Néhány használat után vízlepergető spray-vel visszanyerheti az anyag a vízlepergetését.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Nem fehéríthető
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Szárítógépben nem szárítható
Tárolás Száraz helyen tárolja!
Korlátozott felhasználás: Ellenőrizze, hogy kényelmesen viselhető-e!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Hátizsákjainkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára kifejlesztettük a terméket. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuától független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE