ELRUGASZKODÁS (Hajlékonyság és dinamizmus)

Felnött fitnesz ruha, cipő, tartozék Fitnesz - Energy Xtrem fitneszcipő DOMYOS - Fitnesz cipő, zokni, kiegészítők
Felnött fitnesz ruha, cipő, tartozék

Energy Xtrem női fitneszcipő, türkizkék DOMYOS

DOMYOS
Fitneszhez. Energy Xtrem hajlékony, női fitneszcipő, mely kellő lendületet biztosít intenzív fitneszmozgás közben.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 13 990Ft %

Minimum 13 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8365849
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Nem hagy nyomot a padlón. Talpa nem csíkozza a padlót.
Tapadás és forgás A jó tapadásnak köszönhetően könnyedén válthat irányt, míg a kevésbé tapadó forgópont könnyed fordulatokat tesz lehetővé anélkül, hogy megterhelné az ízületeket. A kettő közti egyensúly megtalálása alapvető fontosságú. Számos érzékszervi, mechanikai és biomechanikai teszt eredményeként sikerült meghatároznunk a tapadás ideális mértékét, és meghatároznunk a talp forgás során erőátvitelt biztosító részét.
Hogyan bizonyítjuk? A termék tesztelése Laboratóriumainkban a kutatók érzékelők segítségével analizálják a mozdulatokat, így pontos képet kapunk az emberi test reakcióiról. Tesztjeinket különböző fitnesztermekben is elvégezzük, hiszen semmi nem ér fel a konkrét terepen szerzett tapasztalatokkal! A tesztek segítségével elérhető, technikai termékeket kínálunk, hiszen célkitűzésünk az, hogy Ön felhőtlenül, a legjobb körülmények között sportolhasson!
Ütéscsillapítás és stabilitás Ezt a Domyos cipőt úgy alakítottuk ki, hogy megfelelő védelmet nyújtson teste számára az ütődések ellen. Bármilyen mozgásformához viselheti, stabil súlypontátvitelt, és ezáltal gördülékenyebb mozgást biztosít.
Miért viseljen fitneszcipőt? A fitnesz során végzett mozdulatok, mint például a guggolás, a kitörés, a forgás, a fekvőtámasz vagy a korcsolyázó mozgás különböznek a többi sport mozdulataitól, ezért megfelelő cipőt igényelnek. Ezért valamennyi cipőnket a mozdulatoknak és a mozgás intenzitásának megfelelően alakítjuk ki. E mozdulatok helyes kivitelezéséhez elsősorban hajlékonyság, jó ütéscsillapítás és megfelelő tartás szükséges.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Anyagösszetétel Felsőrész : 60.0% Poliészter, 40.0% Poliuretán Talp : 70.0% Gumi, 30.0% Etilén-vinil-acetát (EVA) Bélés : 100.0% Poliészter
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE