WD40 COMPANY LTD
end-of-life

Számtalan módon felhasználható spray.

Ref. : 8248440

Zsírtalanító spray WD 40

Fém alkatrészek karbantartására (tisztító és kenőanyag, véd, víztaszító). WD40 spray, a számtalan módon felhasználható spray.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Nedvességgátló

A WD-40 gyorsan szárazzá teszi az elektromos vagy elektronikus köröket, és megjavítja az elektromos kapcsolatot, így elkerülhető a rövidzárlat. A WD-40 nem vezeti az elektromosságot, használóját nem fenyegeti veszély.

Síkosít

Összetevői állandó síkosságot biztosítanak. Ideális kisebb mechanikus szerkezetekhez, melyekhez nem használható nehezebb kenőanyag. Nem tartalmaz szilikont, így nem vonzza a port, a szennyeződéseket.

Véd

a spray által képzett filmréteg véd a víztől és a nedvességtől, megakadályozza a rozsdásodást. A legszélsőségesebb körülmények közt is tartós, hatékony védelmet biztosít.

Tisztít

Nyom nélkül eltávolítja a szennyeződéseket, véd a rozsdától. Nyoma sem marad a zsírnak, kátránynak és más, ragadós anyagoknak. A WD-40 minden fém és műanyag felületen használható.

Kenőanyag

Felszabadítja a beakadt, rozsdás, fagyott alkatrészeket. A WD-40 jól tapad a fémre, állandó, hatékony működést biztosítanak az alkatrészeknek.

Veszélyes termék

Veszélyes termék!
Különösen tűzveszélyes!
A palackban túlnyomás uralkodik. Hő hatására felrobbanhat!
Bőrirritációt okoz!
A vízi élőlényekre mérgező hatással van.
Hosszú távú használata káros.
Súlyos szemirritációt okozhat!
Szédülést, aluszékonyságot okozhat.

Még több információ Összecsuk

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel űrtartalom: 350 ml Veszélyes termék! különösen tűzveszélyes. A palackban túlnyomás uralkodik! Hő hatására felrobbanhat! Bőrirritációt okoz! A vízi élőlényekre mérgező hatással van, hosszú távú használata káros! Súlyos szemirritációt okozhat! Szédülést, aluszékonyságot okozhat.
Tárolás Víztől, nedvességtől védett, szobahőmérsékletű tűzbiztos helyen tárolandó. Használat után visszazárandó!
Korlátozott felhasználás: Veszélyes. A használati utasítást javasolt betartani.
Veszélyes termékek Óvintézkedések meghozása

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE