CARTOGRAPHIA

Zempléni-hegység turistakalauz

5 990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8044294

A turistakalauz az Északi-középhegység legkeletibb tagját, a páratlan természeti szépségű, jellegzetes vulkáni kúpok, sátorhegyek, és dombok vidéket mutatja be.

A táj jelentős történelmi múlttal, sokszínű kultúr- és ipartörténeti emlékekkel rendelkezik.

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Univerzális méretek

    Méret: 15 x 21 x 1. Méretarány: 1:40.000.

    Leírás

    Leírás:

    A látnivalók felsorolása mellett a kiadvány télisport lehetőségeket, kerékpáros- és vízitúra-útvonalakat is ajánl. A kiadványban helyet kapott az UNESCO világörökség részét képező Tokaj-Hegyalja borvidék történetének bemutatása.

    Tartlamazza:

    A Zempléni-hegység turistakalauz most megjelent, új kiadásának egyik legfontosabb újdonsága a magyar-szlovák határon átnyúló Nagy-Milic Natúrpark, azaz a Füzértől a szlovákiai Nagyszaláncig húzódó terület turistatérképes, településismertetős bemutatása, a Zemplén Kalandpark új létesítményeinek (Magas-hegy–Szár-hegy drótkötélpálya, átsiklópálya ill. mászófal) feltüntetése. A frissen felfestett kerékpáros útjelzések és az Országos Kéktúra útvonalában történt változások térképi és szöveges közlése.

    Új fotók:

    Új fotókkal, aktualitásokkal gazdagodtak a túraleírások, településismertetők is, Sárospatak, Sátoraljaújhely és Tokaj anyagát várostérkép egészíti ki. Továbbra is figyelmet szentelünk a Pálháza–Rostalló kisvasút bemutatásának, s az 1980-ban felszámolt, feledheteten hegyközi kisvasút archív fotókkal megidézett emlékének, s persze nem maradt el a Hegyalja szőlő- és borkultúrájának megismertetése sem.

    Vélemények