a golfpályán kívüli golfot nevezzük Y-golfnak

Golf - INESIS - YGOLF Többféle célpont INESIS
  • Golf - INESIS - YGOLF Többféle célpont INESIS
  • Golf - INESIS - YGOLF Többféle célpont INESIS
Golf - INESIS

YGOLF Többféle célpont INESIS

INESIS
Y-golfozóknak, golfpályán kívüli játékhoz! Lépje át határait! a golfpályán kívüli golfot nevezzük Y-golfnak

 

Ref. : 8322867
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története: Játékos és praktikus! Az Ygolf egy újfajta és sokszínű módja a golfozásnak! Kültéren és beltéren, a golf gyakorlás gyerekjáték! »
Hogyan játsszák az Y-golfot: SEMMI SEM EGYSZERŰBB! Találja ki Ön a szabályokat! Csapatban vagy egyénileg: dobja el a kaput, és indulhat a játék! Az első, aki beletalál, győz! Csak egyszerűen megérinteni a kaput vagy beletalálni... határozza meg Ön a szabályokat! Valóban végtelen számú a lehetőség: távdobás (biztosított területen), városi bútorokra téve a tépőzáras kaput... Legyen kreatív!
Anywhere / Bárhol: Strandon, kertben, városban, parkban, állomáson.... aszfalton, füvön, homokon, hóban... nincsenek határok! Ön dönt!
Anyone / Mindenkinek: Család, barátok, munkatársak... szomszédok... mindenkiben lakozik egy ygolfozó! Határozzák meg a célt!
Anytime / Bármikor: Reggeli előtt, hogy jó kedvűen induljon a nap, megbeszélés előtt vagy után, hogy kiadják a stresszt, szünidőben, hogy eldöntsék, ki mosogasson, iskola után az első swing gyakorlásához, vagy a vasárnapi családi ebéd után golfozáshoz…
Az Inesis elképzelései: Minden termékünk „Liberate your Swing”.
Márkánk alapja, hogy termékskálánkat úgy alakítjuk, hogy tökéletes kényelemben golfozhat. Termékválasztékunkat csapatunk a vásárlói véleményeket is figyelembe véve fejleszti és teszteli játék közben. A vásárlói vélemények figyelembevétele és a márka szakértelme teszi lehetővé, hogy termékeinket folyamatosan jobbá tesszük, így egyre felszabadultabban játszhat!
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE