BMX rotorral és 2 peggel.

Kerékpár - BTWIN - WIPE 320 BMX, kék  B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

WIPE 320 BMX, kék B'TWIN

B'TWIN
Gyerekeknek a BMX kerékpározással való ismerkedéshez (7-12 éves /120-150 cm). Kis súlyú BMX 7-12 éves gyerekeknek. Rotoros rendszer a kormány korlátlan körbeforgatásához. 2 peggel. Ideális figurákhoz vagy barátok szállítására!
Decathlon
ig 49 990Ft %

Minimum

49 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
49 990Ft %
49 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8343667
TERMÉKELŐNYÖK
Kezelhetőség Játékos geometria. Rotorrendszer: körbefordítható kormány. 2 peggel.
Tartós használat Hi-Ten acél váz, villa, kormányszár és alkatrészek. Erősített pedál és nyereg.
Könnyű súly Alumínium kerék, könnyű nyereg, nagy külső gumi. Súly: 13,56 kg peg nélkül.
élettartam-garancia Élethosszig tartó jótállás a vázra, a villára, a kormányra és a kormányszárra.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méret
Gyermek (1,2 - 1,5 m)
Szín
kék/sárga.
Kerék mérete
20 hüvelyk
Teleszkópok
Felfüggesztés nélkül.
Súly
13,56 kg pedál nélkül
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Váz 7-12 éves (120-150 cm) gyerekeknek kialakított vázgeometria az ugratás, farolás, wheelie könnyű elsajátításához. Hi-Tensile acél váz. A minden próbát kiálló acél referenciaként szolgál a kerékpárgyártásban. Megerősített 6 mm-es váztalp, nagy átmérőjű pedálház: az ütésekkel szembeni nagyfokú ellenállásra és tartósságra tervezve.
Villa Hi-Tensile acélból készült villa, referencia a kerékpáriparban, mivel mindent kibír. 5 mm-es villakötés a rázkódással szembeni nagyobb ellenálláshoz. Felfüggesztés nélkül.
Váltó Monoblokk csapágy: nagyon erős. Új 160 mm-es hajtókar: gyerekeknek kialakított forma. Új kialakítású, könnyű lyukacsos tárcsa. KMC lánc: tartóssága miatt referenciadarab. 39x16 áttét: rövid áttétes, így a fiatal kerékpárosok könnyebben fel tudnak gyorsulni.
Fékek Alumínium fékkarok - két ujjas fékezés, nagyobb pontosság a fékezéskor. A fékkar formája a gyerekek kezéhez van kialakítva. Széles alumínium kengyelek, amelyek a műanyag kengyelekkel szemben, ellensúlyozzák a kézi fékezésre fordított erőt: garantált az erős és progresszív fékezés!
Kormány 620 mm széles Hi-Tensile acél kormány: tartósság és stabilitás. 150 mm magas kormányszár: gyerekeknek kialakított forma.
Kormányszár Garantáltan tartós, súlyát és formáját tekintve optimális kialakítású 50 mm-es kormányszár.
Kormánycsapágy Rotor 360°: a kormányt körbe lehet fordítani anélkül, hogy a bowdenek miatt aggódni kellene! Ahead-set kormánycsapágy, referencia masszív tartásáért és erősségéért. 140 mm-es lamellás soft-touch markolat: összehasonlíthatatlan kényelem és nagyfokú biztonság.
Nyereg Combo típusú Wipe nyereg: Közvetlenül az alumínium nyeregszárra illeszkedik, így még könnyebb, biztonságosabb és letisztult stílusú.
Nyeregcső Könnyű alumínium nyeregszár. Csavaros szorítóbilincs a lopás kivédésére.
Kerekek 36 küllős első és hátsó kerék: a legveszedelmesebb földetérésekhez. Széles alumínium felni: masszív és könnyű.
Külső gumi 20x2,10 külső gumi: a nagyobb méretnek köszönhetően jobban tapad használat közben, kényelmesebb és stílusosabb! Elöl és hátul slick típusú külső gumi. Jól gurul a sima felületen és kedvező a gyorsulása.
Pedál A nagyméretű pedálok nagyobb stabilitást biztosítanak és stílusosabbak. Erőteljes tapadás kívül is a bordázott mintának köszönhetően.

Műgyanta kompozit pedál, olyan erős, mint az alumínium, de legnagyobb előnye, hogy ütközésnél kevésbé sérti meg a lábszárat. Acél: tartós használat.
Kiegészítők Rotoros rendszer a kormány korlátlan körbeforgatásához. Az elforduló kormány nem akad a fékbowdenbe. A kerék tengelyére erősített 2 peggel vagy klipsszel még több figurára lesz képes. Könnyen és gyorsan felszerelhető pegek, használatukkal elkerülhető a kerék le- és felszerelése. igazán kényelmes!
Súly 13,56 kg.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Rendszeresen olajozza meg a láncot! Lehetőleg minden használat előtt ellenőrizze az abroncs légnyomását és 3 havonta a bowdenházak és a csavarok állapotát!
Tárolás Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolja, ne hagyja nedves, sós levegőn!
Korlátozott felhasználás: SKATEPARKBAN INTENZÍV HASZNÁLATRA ÉS DIRT-HÖZ NEM AJÁNLOTT.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE