Az AMM-mel együtt fejlesztve. Hegyvidéki vezetők!

WindWarm 500 női túrakabát

Teljesítménytúrázáshoz, véd a hidegtől és a széltől, az erőfeszítéshez mérten megfelelő testhőmérsékletet biztosít. Profi túrázókkal (AMM) együtt fejlesztve. Szabad mozgást biztosít; Szélálló, hőtartó és jól szellőzik.

Szín : Élénkrózsaszín

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8370297
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk a méretválasztáshoz Testvonalat követő szabás. Bő szabásvonala miatt ideális a második rétegként is hordható vékony mikropolárok felett.
Zsebek 2 zseb.
Alul behúzható Gumizsinórral és zsinórrögzítővel állítható.
A termék előnyei Lycra mandzsetta + hüvelykujjbújtató: nem áramlik be a hideg levegő.
A terméket tanácsos kiegészítő ruházatként hordani Ápolótermékek: vízlepergető spray vagy folyadék. A vízlepergető kezelés célja az anyag vízhatlanságának megőrzése a termék teljes élettartama alatt. Javasoljuk, hogy minden mosáskor használja ezeket a termékeket!
Hőszigetelő és szélálló A szél jelentősen megnöveli a hidegérzetet.
Ezért a 0°C-os kinti hőmérsékletet 20 km-es szél esetén -10°C-nak érezzük.
A szélálló anyag véd a kihűlés kellemetlen érzetétől. Szélálló: hatékonyan csökkenti a hőveszteséget.
Az anyag vízlepergetése (nem keverendő a vízhatlansággal) A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és hőtartó. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. A kezelést a ruhadarab élettartama során meg kell ismételni (minden mosásnál ajánlott). Áruházainkban kaphatók erre a célra kifejlesztett termékek. Minden Quechua Softshell termék vízlepergető kezelésben részesül.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki.
Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen tudja kiválasztani adott termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Fejlesztőközpontunk a Mont Blanc lábánál található, Franciaországban. Csapatunk egész évben a termékek fejlesztésén, javításán, szépítésén dolgozik. A termékeket kedvezőtlen időjárási viszonyok mellett technikai partnereinkkel és profi túrázókkal terepen is teszteljük. Meggyőződésünk, hogy csak a valós helyzetek során végzett tesztek vezethetnek a termékek folyamatos fejlődéséhez.
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE