Meleg, Thinsulate bélésű cipő!

Sí, snowboard - WEDZE Sí, snowboard, sífutás - WID 700 női sícipő  WED'ZE - Sí felszerelés
Sí, snowboard - WEDZE

WID 700 női sícipő, fekete WED'ZE

WED'ZE
Síeléshez, haladó hölgyeknek: kényelmes és meleg sícipő. A WID 700 cipő hosszúszálú szőrme bélés nagyon kényelmes. Thinsulate bélésének köszönhetően rendkívül hőtartó. Kényelmes és dinamikus cipő.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 45 990Ft %

Minimum 45 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8370435
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Csatok beállítása 4 nagyon masszív mikrometrikus alumínium csat. A rögzítés hossza a csat ki- és becsavarásával a rögzítés hossza állítható. A felső csat 3 pozícióban álltható, hogy miden vádlimérethez ideális legyen. A héj felső részén pánt, mely egyszerűen meghúzható, és erősen tartja a lábat
Bélés Széles, kényelmes cipő, mely pontos beállítást tesz lehetővé. A Women Fit bélése a vádlinál tág, így illik a női lábformához. A bokánál lévő előformázott szivacs biztosan tartja a lábat. Neoprén bélés a lábujjaknál: akkor is jól hőszigetel, ha a lábfej kissé nedves. Slide in: műbőr anyaga és dupla pántja segíti a felvételt.
Mi az a flex? A cipő merevségének jelöléséhez a márkák a flex-indexet használják. Minél nagyobb a flex, annál merevebb a cipő héja. Az 50-65-ös flex ideális középhaladók számára. A 65-80-as flex haladók számára ideális. 80-as flex fölött a termékek profik számára megfelelőek. Erősebb testalkathoz eggyel magasabb szintű cipőt válasszon!
Hogyan próbálja fel a sícipőt? Miután felhúzta a cipőt, közepesen erősen rögzítse a csatokat! Ha erősebben húzza meg, a cipő túl szűk lesz. A csatok rögzítését követően háromszor erősen rugózzon (segítségként helyezze kezét a térdére), hogy sarka a helyére kerüljön a sícipőben! Egyenesen állva éppen el kell érnie a héj végét, hajlított pozícióban viszont nem érheti el.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wedze cipőit profi síelők tesztelték a Mont Blanc-ban.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE