Könnyen beállítható

WID 65 női sícipő, fehér

Haladó síelőknek: könnyen beállítható cipő. A WID 65 Bármilyen vádlimérethez egyszerűen beállítható. A cipő tökéletesen illeszkedik lábához.

 

Ref. : 8342971
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Csatok beállítása 3 nagyon masszív mikrometrikus alumínium csat. A rögzítés hossza a csat ki- és becsavarásával a rögzítés hossza állítható. 1 db, 3 helyzetbe állítható csat a vádlin, hogy minden vádlimérethez megfelelő legyen. A héj felső részén széles pánt, mely egyszerűen meghúzható, és erősen tartja a lábat. Különösen vastag vádlinál praktikus.
Bélés Széles és kényelmes bélés, mely tökéletes társ a fejlődésben. A Women Fit bélése a vádlinál tág, így illik a női lábformához. A bokánál lévő előformázott szivacs biztosan tartja a lábat. Slide in és dupla pántja segíti a felvételt.
Mi az a flex? A cipő merevségének jelöléséhez a márkák a flex-indexet használják. Minél nagyobb a flex, annál merevebb a cipő héja. Az 50-65-ös flex ideális középhaladók számára. A 65-80-as flex haladók számára ideális. 80-as flex fölött a termékek profik számára megfelelőek. Erősebb testalkathoz eggyel magasabb szintű cipőt válasszon!
Hogyan próbálja fel a sícipőt? Miután felhúzta a cipőt, közepesen erősen rögzítse a csatokat! Ha erősebben húzza meg, a cipő túl szűk lesz. A csatok rögzítését követően háromszor erősen rugózzon (segítségként helyezze kezét a térdére), hogy sarka a helyére kerüljön a sícipőben! Egyenesen állva éppen el kell érnie a héj végét, hajlított pozícióban viszont nem érheti el.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A Wedze cipőit profi síelők tesztelték a Mont Blanc-ban.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE