Elegancia és teljesítmény!

WED’ZE MIDCARVE férfi sínadrág

Síeléshez, snowboardozáshoz, haladóknak, elsősorban sípályára; meleg, testhez álló, jól szellőző nadrág. A Midcarve testhezálló szabású, elegáns, technikai nadrág. A comboknál található szellőzők mindig kellemes hőmérsékletet biztosítanak.

 

Ref. : 8344318
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlanság A MIDCARVE nadrágot úgy terveztük, hogy egy egész napos (kb. 6 órás) intenzív havazást is kibírjon. Hogy a lehető legjobban bírja az időjárási viszontagságokat (eső, hó, szél...), anyaga és felületkezelése megakadályozza a víz szövetbe szivárgását. A vízhatlanságot zuhanyteszttel vizsgáltuk, amely olyan valós körülményeket szimulált, amelyekkel a síelő találkozik a pályán.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. A Wed'ze nadrágok anyaga vízlepergető: tartós használatot biztosít és megakadályozza a víz szövetbe szivárgását. Ezzel a kiegészítő technikai megoldással a lehető leghosszabb ideig száraz maradhat.
A felületkezelést rendszeresen javasolt megújítani az áruházban kapható termékekkel, hogy a nadrág megőrizze előnyös tulajdonságait.
NOVADRY membrán A NOVADRY MEMBRÁN egy nagyon vékony réteg a szövet külső oldalán. Hidrofil, ezért kivezeti az izzadságot, de nem engedi, hogy kívülről víz szivárogjon be. A NOVADRY membrán melegen és szárazon tart!
100%-ig vízhatlan varrások Az öntapadó és vízhatlan NOVADRY® pántokat a belső varrásokra teszik, hogy a termék tökéletesen vízhatlan legyen. Annak ellenére, hogy a ruhadarab a legjobb vízhatlan anyagból készül, ha a varrásai nem tökéletesen vízállók, a víz beszivároghat!
A cipzárak és a varrások jelentik egy ruha vízhatlanságának gyenge pontját: a felhúzott cipzárral a terméknek tökéletesen vízhatlannak kell lennie.
Hőszigetelés és vatelinbélés A hőszigetelés a ruházati termék azon tulajdonsága, mellyel alkalmazkodik a test fizikai aktivitásához és a külső időjárási körülményekhez, a legoptimálisabb hőmérsékletet biztosítva (=se nem túl hideg, se nem túl meleg).
A vatelinbélés megtartja a meleget. A vatelin poliészter alapú, szintetikus bélésanyag, amelynek hőtartó képessége a szálak vastagságától, a tárolt levegőmennyiségtől függ.
Minél vastagabb a vatelin, annál több levegőt képes tárolni, annál melegebb.
Légáteresztés Az összetevők légáteresztő képességét a RET párologtatási ellenállás tesztelésével mérjük (az ISO 11092 szabvány alapján). Ez megmutatja, hogy a terhelés során képződött testpára hogyan távozik a szöveten keresztül, hogy ne csapódjon le a ruhán belül. Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál jobb a szövet légáteresztő képessége. A Wedze csak olyan technikai anyagokat és megoldásokat alkalmaz, amelyek megakadályozzák a szöveten belüli páralecsapódást.
RET < 6
Tartós használat Tudjuk, hogy milyen aktív sport a síelés… Ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy a legmegfelelőbb összetevőket használjuk fel termékeink gyártása során. Tartós anyagok, tesztekkel ellenőrzött illesztések!
Használati tanácsok Hogy az időjárás ne legyen akadály, öltözzön rétegesen! De vigyázat! Nem mindegy, milyen ruhákat visel: A bőrrel közvetlenül érintkező, legalsó réteg legyen légáteresztő, technikai és meleg darab, mely elvezeti az izzadságot. Semmi sem kellemetlenebb, mint ha izzad a lába síelés közben. Kerülje a pamutot, válasszon szintetikus anyagot, mely légáteresztő és fokozottan szellőzik!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden Wed'ze terméket a Mont Blanc völgyében találtak ki, terveztek meg és hoztak létre. Valós körülmények között tesztelik (hóban, hidegben, szűzhóban) A tervezőcsapat garantálja, hogy a terméket úgy tervezik és fejlesztik, hogy az adott sporthoz tökéletesen megfelelő legyen.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE