Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!

Szörfözés Szörfözés - WATER UV-szűrő póló, rózsaszín TRIBORD - Vizisportok - OLAIAN, ITIWIT, ORAO, SUBEA
Szörfözés

WATER UV-szűrő rövid ujjú női póló, rózsaszín TRIBORD

TRIBORD
Női szörfözőknek napsütés elleni védelemre 20°C-nál melegebb vízben, szabad mozgást biztosító póló. UV-szűrő rövid ujjú gyerek póló, vízben is véd a napsütéssel szemben, bő szabásvonala kényelmes mozgást biztosít.
Decathlon
ig 1 990Ft 20%

Minimum

1 590Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/06/22 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/06/22 Érvényes a készlet erejéig.
1 990Ft %
1 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8356727
TERMÉKELŐNYÖK
Bőrbarát Enyhíti a szörfdeszka által okozott dörzsölést. 1 órás szörfözés.
Stabilitás A póló alján rögzítőrendszer, amellyel a rövidnadrághoz rögzíthető.
Napvédelem 50+ faktoros szövet. Nedvesen is UV-szűrő. Az UV-sugarak min. 95%-át kiszűri.
Gyors száradás Gyorsan száradó poliészter szövet, vízlepergető kezeléssel.
Könnyű kezelhetőség A szövet szálszerkezetének köszönhetően lepergeti a homokot.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Típus
UV-szűrő felső
Szabás
Ujj hossza
Rövid
Termékelőny
UV-szűrő
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan válasszon UV-szűrő pólót? (1. rész) Termékskálánk minden UV-szűrő pólója 50+ faktoros, így a legmagasabb szintű védelmet nyújtják a napsugárzással szemben.
A felsőrészt az ujj hossza és a használat által keltett igények alapján kell kiválasztani. Szörfözés esetén a legmagasabbak a követelmények, ezért elsősorban szörfözéshez alakítottuk ki a termékskálánkat.
Szörfözés esetén a választást a szörfözés időtartama befolyásolja: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.
Hogyan válasszon UV-szűrő pólót? (2. rész: a szörfözés időtartama függvényében) 1 óra: Alkalmankénti szörfözés. Választhat bő fazont (könnyen felvehető és szárazon is kényelmes) vagy testhez álló szabást (nedvesen is kényelmes). Rögzítőrendszerrel a rövidnadrághoz rögzíthető, így stabil marad. 2 óra: Rendszeres szörfözés. Vizesen is kényelmes, nincs varrás a karok alatt, rögzítőrendszere stabilitást biztosít.
3 óra: Intenzív szörfözés. Jelentősebb hőszigetelést biztosít, így tovább maradhat a vízben.
Nedvesen is UV-szűrő A UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát.
A szabvány előírásait figyelembe véve, a termék az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrje. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Nem irritálja a bőrt Csökkenti a szörfdeszka vagy a bodyboard deszka által okozott dörzsölést. Bő szabásának köszönhetően könnyen felvehető és szárazon is kényelmes. A 100-as vagy az 500-as testhez álló modelleket válassza, ha overall alatt viseli vagy nedvesen is kényelmesnek szeretné. 1 órás szörfözésesetén bizonyítottan csökken a bőrirritáció. 1 óránál hosszabb szörfözés esetén az UV-szűrő 500-as modell az ideális, mivel nincsenek varrások a karok alatt.
Rögzítés A Water UV-szűrő póló elejére helyezett hurkon áthúzható a fürdőnadrág zsinórja, így szörfözés közben nem csúszik fel a póló. Ez a megoldás 1 óránál rövidebb szörfözéshez ajánlott. 1 óránál hosszabb szörfözés esetén az szűrő 500-as pólót ajánljuk, mivel szorítózsinórral is rendelkezik a derékrészen a nagyobb stabilitás érdekében. A póló felcsúszása bőrirritációt okozhat a has alsó részén.
Gyorsan szárad Poliészter anyaga gyorsan szárad.

A szövet vízlepergető felületkezelése csökkenti a víz beszivárgását, ezáltal csökken a szél hűtő hatása is. Gyorsítja a száradást is. A kezelés hatása 5-6 gépi mosást követően elmúlik, ezért javasoljuk, hogy a terméket inkább édesvízben öblítse és kerülje a mosószerrel történő mosást!
Hőszigetelés és szél Az UV-szűrő póló használatához ajánlott legalacsonyabb vízhőmérséklet 22 °C. A levegő hőmérséklete függvényében magasabb vagy alacsonyabb is lehet ez az érték.
Hőszigetelő termékeink polárból, neoprénből vagy e két anyagból készülnek (2 óránál tovább szigetelnek). A szél kellemetlen hűtő hatást gyakorolhat 15 km/h érték felett: ebben az esetben a neoprén modellt részesítse előnyben.
UV-szűrő póló számos vízi sporthoz UV-szűrő felsőinket a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úszáshoz, kitesurfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardhoz, vízisíhez, aktív tengerjáráshoz (longe-côte) vagy állószörfhöz (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
Napsugárzás elleni védelem A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A póló viselete mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Az első használat előtt mossa ki!. Használat után tiszta vízben öblítse!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Korlátozott felhasználás: Csak a fedett bőrfelületet védi.
utasítások A termékkel kapcsolatos további információkért, kérjük, olvassa el utasítások
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. A termék megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A termékek gyártásának megkezdése előtt minden anyagot letesztelünk. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) fejlesztette és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE