Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!

WATER UV-szűrő póló, kék

Gyerekeknek szörfözéshez, a nap elleni védelemre, nem tapad a testre, dans une 20°C-nál melegebb vízben való használatra. A rövid ujjú, UV-szűrő gyerek póló véd a naptól, a vízben is. Bő szabás.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8356702
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan válasszon UV-szűrő pólót? (1. rész) Termékskálánk minden UV-szűrő pólója 50+ faktoros, így a legmagasabb szintű védelmet nyújtják a napsugárzással szemben.
A pólót ezért az ujj hossza és a használat által keltett igények alapján kell kiválasztani. Szörfözés esetén a legmagasabbak a követelmények, ezért elsősorban szörfözéshez alakítottuk ki a termékskálánkat.
Szörfözés esetén a választást a szörfözés időtartama befolyásolja: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.
Hogyan válasszon UV-szűrő pólót? (2. résza szörfözés időtartama függvényében) 1 óra: Alkalmankénti szörfözés. Választhat bő fazont (könnyen felvehető és szárazon is kényelmes) vagy testhez álló szabást (nedvesen is kényelmes). Rögzítőrendszerrel a rövidnadrághoz rögzíthető, így stabil marad. 2 óra: Rendszeres szörfözés. Vizesen is kényelmes, mivel nincs varrás a karok alatt és szorítózsinór növeli a stabil tartást.
3 óra: Intenzív szörfözés. Jelentősebb hőszigetelést biztosít, így tovább maradhat a vízben.
Nedvesen is véd az UV-sugárzástól. Az UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát.
A szabvány előírásait figyelembe véve, a termék az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrje. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Nem irritálja a bőrt Az UV-szűrő póló csökkenti a szörfdeszka által okozott dörzsölést. A bő szabású póló könnyen felvehető és szárazon is kényelmes. Ha vizes állapotban részesíti előnyben a kényelmet vagy overall alatt kívánja viselni, válassza a 100-as vagy az 500-as modelleket. Bizonyítottan csökken a bőrirritáció 1 órás szörfözés esetén. Egy óránál hosszabb szörfözéshez 500-as UV-szűrő pólót válasszon, mivel nincs rajta varrás a karok alatt.
Rögzítés Az UV-szűrő Water pólón elöl található hurokba belefűzhető a fürdőnadrág zsinórja, így a felsőrész nem csúszik fel sportolás közben. Ez a megoldás legfeljebb 1 órás szörfözésekhez ajánlott. Egy óránál hosszabb szörfözéshez 500-as UV-szűrő pólót ajánlunk, amelyen egy szorítózsinór is található a nagyobb stabilitás érdekében. A felsőrész felgyűrődése bőrirritációt okozhat a has alsó részén.
Gyorsan szárad A nedves poliészter anyag gyorsan megszárad.
A szövet vízlepergető felületkezelése csökkenti a víz beszivárgását, ezáltal csökken a szél hűtő hatása is. Gyorsítja a száradást is. A kezelés hatása 5-6 gépi mosást követően elmúlik, ezért javasoljuk, hogy a terméket inkább édesvízben öblítse és kerülje a mosószerrel történő mosást!
Hőszigetelés és szél Az UV-szűrő póló önálló használatához ajánlott minimum vízhőmérséklet 22 °C. A levegő hőmérsékletének függvényében magasabb vagy alacsonyabb is lehet ez az érték.
Hőszigetelő termékeink (2 óránál hosszabb szörfözéshez) polárból, neoprénből vagy e két anyagból készülnek. A szél kellemetlen hűtő hatást gyakorolhat 15 km/h érték felett: ebben az esetben a neoprén modellt részesítse előnyben.
UV-szűrő póló számos vízi sporthoz UV-szűrő felsőinket a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük.
A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úszáshoz, kitesurfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardozához, vízisíhez, aktív tengerjáráshoz (longe-côte) vagy állószörfözéshez (stand-up paddle) is jól használható legyen.
Védje gyermekét! A gyerekek bőre sérülékeny, védekező rendszerük csak 3 éves kor után alakul ki. A gyerekekre ugyanaz a napsugárzás kétszer-háromszor károsabb hatást gyakorol, mint a felnőttekre. Ezért fontos a hatékony védelmük.
Napsugárzás elleni védelem A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A póló viselete mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. A termék megfelel a hatályos szabványnak: EN 13758-2. A termelés megkezdése előtt a felhasznált anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapataink Hendaye-ban (Franciaország) fejlesztették és tesztelték. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE