Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!

WATER UV-szűrő póló, fehér

Női szörfözőknek napsütés elleni védelemre 20°C-nál melegebb vízben, szabad mozgást biztosító póló. UV-szűrő rövid ujjú női póló, vízben is véd a napsütéssel szemben, bő szabásvonala kényelmes mozgást biztosít.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8356724
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
PROFILTER UV-szűrő szövet: A TRIBORD UV-szűrő felsők szövete az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűrik (UPF 50 +). Az EN-13758-2 szabvány értelmében ez hatékony védelmet biztosít a napsütés ellen. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A szálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak mosás után is.
Gyorsan szárad A poliészter szövet gyorsan megszárad vízbe merítés után.
A szövet kiegészítő vízlepergető kezelése megakadályozza a víz felszívódását, így csökkenthető a freezing-hatás szél esetén. Gyorsítja a száradást is. A kezelés hatása 5-6 gépi mosás után gyengülhet, ezért mosószeres mosás helyett részesítse inkább előnyben a tiszta vízzel való öblítést, így tovább marad hatásos a kezelés.
Óvintézkedések napsütésben A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket is, például a sugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget és a napszakot. A póló viselete mellett egyéb óvintézkedéseket is be kell tartani: napszemüveg, sapka vagy baseball sapka viselete, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, gyakori folyadékbevitel stb.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházat UV-szűrő fokát jelzi, pontosabban azt, hogy az UV-sugarak hány százalékát engedi át.

A szabvány szerint az UV-sugarak legalább 95%-át ki kell szűrniük. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVA-sugarak legalább 95%-át, az UVB-sugarak legalább 98%-át kiszűri.
Homoktaszító anyag A szövés szerkezete miatt nem ül meg a szálak között a homok.
Bő szabás Bő szabásvonalának köszönhetően könnyen felvehető UV-szűrő póló. Ha nagyobb kényelmet kíván evezéshez és csökkenteni szeretné a dörzsölés veszélyét, válasszon a testhez jobban simuló modellt!
Rögzítés A Tribord UV-szűrő póló elülső felén található csaton átfűzhető a fürdőnadrág zsinórja, így jobb tartást biztosít sportolás közben.
Útmutató a napsütés elleni védekezéshez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. A termék megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A termékek gyártásának megkezdése előtt minden anyagot letesztelünk. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) fejlesztette és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE