QUECHUA
/common/3Dpictures/a/05fb614c952c41b5b842a6b1105a6042.zip/index.html
Ref. : 8391505
DIOPTRIÁS TÚRANAPSZEMÜVEG

Walking 700 Optic szemüvegkeret Walking 700 korrekciós lencsékhez, szürke QUECHUA

QUECHUA
Rövidlátóknak mindennapi gyalogláshoz és közlekedéshez napos időben. Szemüvegkeret állítható és hajlékony szárral a gumiborítású fém szárnak köszönhetően.A Lens Walking lencsék felcsíptetésével 20 másodperc alatt egy korrekciós lencséjű sportszemüveget alakíthat ki.

Ez a termék nincs készleten

MŰSZAKI INFORMÁCIÓ

Keret

Keret anyaga: poliamid.
Szárvégek anyaga: gumi.
Fémbetétes szár az arcformához történő igazításhoz.
Méret: Vékony és normál méretű arcformához.

ANYAGÖSSZETÉTEL

Anyagösszetétel
Váz
20.00% Rozsdamentes acél, 65.00% Poliamid 12 (PA12), 15.00% Hőre lágyuló gumi (TPR)
Kezelési útmutató: A szemüveg tisztításához használj mikroszálas törlőkendőt vagy speciális spray-t.. A papírzsebkendők és a szilikontartalmú papír törlőkendők megkarcolhatják a lencse felületét, ezért kerüld ezek használatát. Ne használj tisztítószert, fertőtlenítőszert vagy acetont a lencse törléséhez. A speciálisan kezelt lencséket soha ne tisztítsd szárazon, először mindig merítsd vízbe!.
Tárolás A látás minősége a szemüveg megfelelő karbantartásától függ. Használjon szemüvegtokot! Ezzel védi szemüvegét a karcolásoktól, az ütésektől és a töréstől.
Korlátozott felhasználás: A keret csak a Walking 700 korrekciós lencsékkel használható.

INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA

Ez a napszemüveg megfelel az ISO 12312-1 szabványnak.
Szakértőnk ajánlása Sportszemüvegeinket saját Decathlon laboratóriumainkban teszteljük olyan valós körülmények között, mint amilyenekhez a szemüveget kifejlesztettük. A tervezőcsoport tagjai, a termékfelelős, a mérnökök és a dizájnerek meggyőződnek arról, hogy sportszemüvegeink a gyakorlatban tökéletesen megfelelnek a használati célnak.

VÉLEMÉNYEK

MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE