Éjjel és nappal jól látható módon kerékpározni.

VILLE 500 lime-fekete sapka

A kerékpáros védelmére hidegben és a láthatóságért városi használatra. Kényelmes és rugalmas, felnőtt kerékpáros sapka, amely melegen tartja a fület. Biztonság éjjel-nappal a városban (két különböző szín, az egyik neonszínű).

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8369477
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Láthatóság: Biztonság éjjel-nappal. A VILLE 500 sapka a két különböző színe révén jó láthatóságot biztosít éjjel és nappal ha városban kerékpározik. A különleges és domináns neonszín révén a városi ködben a forgalomban a kerékpárosok és az autósok számára is jól látható.
Hogyan védekezzünk a hideg ellen, ha városban kerékpározunk? Ez a sapka városi kerékpározáshoz, a ruházat kiegészítésére és a fej melegen tartására készült, a városi kerékpáros társa minden tevékenység, mozgás, utazás közben... véd az időjárás viszontagságaitól (hideg, szél) és mindenekelőtt kényelmes és biztonságos, mivel egész évben éjjel-nappal jól látható. Sisak alatt is viselhető és három színben kapható, így a Btwin Urbanproof termékcsalád minden ruhadarabjához viselhető.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Tervezőkből álló csapatunk Lille-ben (Franciaország), a város szívében és városi környezetben dolgozik, ahol az időjárás reggeltől estig erősen változékony. Egész évben tökéletesen tanulmányozott új termékeket dolgozunk ki és fejlesztünk, hogy egyszerűbbé tegyük a kerékpárosok életét. Ennek érdekében minden egyes terméket Önnel együtt, terepen tesztelünk, még mielőtt a boltba kerülne a termék, hogy termékválasztékunkat valós helyzetben próbáljuk ki és fejlesszük a jövő kihívásainak megfelelően.
Szakértőnk ajánlása A termékcsalád valamennyi tagjának láthatóságát a Decathlon Research laboratóriumok valamint külső szakértők és laboratóriumok tesztelték.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE