CARTOGRAPHIA
700
  • térképek Kerékpározás - Vértes kerékpáros térkép CARTOGRAPHIA - Kerékpár kiegészítők
Ref. : 8585516
Kívánságlistára teszem
A termék már a kívánságlistádon van
térképek

Vértes kerékpáros térkép CARTOGRAPHIA

CARTOGRAPHIA
Decathlon
A népszerű Kerékpárral Budapest környékén hajtogatós kerékpáros térkép sorozat új kiadványa a Vértes területét ábrázolja 1:40 000-es léptékben. 15 túraajánlattal, többnyelvű jelmagyarázattal, várostérképekkel, hátoldalán rövid túraleírásokkal, szintdiagramokkal, látnivalók felsorolásával és hasznos tudnivalókkal.

Termékelőnyök

Sokoldalúság A térkép a turistautakat is ábrázolja, tehát gyalogtúrázáshoz is jól használható

Műszaki információ

Vértes:

A Vértes és peremvidéke kiválóan alkalmas kerékpártúrázásra. Az ajánlott útvonalakon szebbnél-szebb tájakon barangolva, csodálatos természeti látnivalók (völgyek, barlangok, kilátók), védett műemlékek (a majki remeteség kolostoregyüttese), kastélyok, várromok, pincesorok, a különleges „lebegő falu” a Bodoki-tavon, érdekes múzeumok (pl. a bányászati múzeum Gánton és Oroszlányban, valamint az Alcsúti Arborétum felkeresése színesítheti a túrázást.

Még több részlet:

A Vértest összefüggő erdő borítja, ahol a túra során emelkedők és lejtők váltják egymást, de sokszor a völgyekben és a peremvidéken vezetnek az útvonalak, ahol lankásabb terepen kerekezhetünk, főként erdei aszfaltutakon, helyenként murvás vagy földutakon. A Vértest átszeli az ötvenes években épült aszfaltos Terv út, amin kiválóan lehet kerékpározni.

Gyalogtúrához is.

Az ajánlott túrák Oroszlányból, Szárligetről, Környéről, Bicskéről, Tatabányáról és Majkpusztáról indulnak.
A térkép a turistautakat is ábrázolja, tehát gyalogtúrázáshoz is jól használható.

Anyagösszetétel

Vélemények

Munkatársaink véleménye