DOMYOS

Proteinszelet, vegán, piros gyümölcs, 4 db

3 990 Ft
Egységár 16 625 Ft/KG
Ref. : 8602699

A vegán proteinszelet segít elérni a testépítésben kitűzött céljaidat. 4-es csomagban kapható.

Szeretnéd lecserélni a tejfehérjét? Erdei gyümölcsös vegán fehérjeszelet, 19 g fehérjével adagonként, mely tökéletes társ az izomzat fejlesztéséhez és/vagy megőrzéséhez.

Íz: Ribizli

Online készlet

Áruházi készlet

    Előnyeink:

    • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
    • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
    • 2 év kellékszavatosság
    • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

    Előnyök

    Izomfejlesztő hatás

    19 g fehérje szeletenként

    Leírás

    MIÉRT FOGYASSZ VEGÁN FEHÉRJESZELETET?

    Nem mindig egyszerű pótolni egy kemény edzés után a szervezet számára szükséges fehérjét, mely elengedhetetlen az izomzat regenerálódásához és növekedéséhez.
    19 grammnyi fehérje szeletenként: ideális mindenki számára, aki úgy döntött, hogy kizárólag növényi fehérjéket fogyaszt, vagy azoknak, akik szeretnék a tejfehérjét kiegészíteni valami mással.

    MIKOR FOGYASSZ VEGÁN FEHÉRJESZELETET?

    Fehérjében gazdag szeletek, melyek biztosítják az izmok megőrzéséhez, gyarapodásához szükséges fehérjét: kiváló alternatívája a fehérjeturmixnak!
    A szeletek ideálisak tízóraira és uzsonnára is, így mellőzheted a zsíros, fehérjeszegény ételeket. Meglátod, izmaid hálásak lesznek érte!

    FOGYASZTHATOM A SZELETEKET FOGYÓKÚRA ÉS SZÁLKÁSÍTÁS ALATT?

    A fehérjeszelet nem helyettesíti az étkezést. Fogyasztásának célja nem a tápanyagpótlás.
    Minden szelet 20,4 g szénhidrátot tartalmaz, melyből 2,6 g cukor! Hogy biztosan tudd, hogy megfelel-e a céljaidnak, számold bele a napi tápanyagbeviteledbe!

    HOGYAN KELL FOGYASZTANI A VEGÁN PROTEINSZELETET?

    A mozgás mellett fontos megőrizni a kiegyensúlyozott, változatos táplálkozást és az egészséges életmódot. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Hosszantartó (2 hónapnál hosszabb) fogyasztása esetén kérd ki orvos vagy dietetikus véleményét!
    A termék fogyasztása nem ajánlott vese- és májelégtelenségben szenvedők, várandós nők és 14 év alattiak számára. Gyerekektől elzárva tárolandó. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot!

    Súly

    0.24 kg

    Összetétel és minőségmegőrzés

    Összetétel

    Összetevők: édesítőszer: maltit, ropogós, puffasztott szója (szójafehérje izolátum, rizsliszt, maláta árpa kivonat, só), rostok: polidextróz, szójafehérje izolátum, kakaóvaj, borsófehérje izolátum, oligofruktóz, meggy (3,2%), szárított málna (0,9%), cseresznye (0,9%), aszalt cseresznye darabok (0,9%), édesítőszer: szójalecitin, természetes aroma, napraforgó olaj, tengeri só. Nyomokban tartalmazhat: tojás, tej, csonthéjasok, diófélék

    Tárolási tanácsok

    Száraz helyen, 15 °C és 22 °C között tárolandó.

    Használatra vonatkozó korlátozások

    Vese- vagy májelégtelenség, terhesség esetén, 14 éves kor alatt

    Vélemények