vásárLÁSS

2021. március 1-től vásárlást segítő ingyenes szolgáltatást nyújtunk minden áruházunkban vak és gyengénlátó vevőink számára. A szolgáltatás az áruház teljes nyitvatartási ideje alatt elérhető. Amennyiben szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, vedd fel ügyfélszolgáltunkkal a kapcsolatot, megjelölve az időpontot, amikor áruházunkba látogatsz.

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei

Vak személy kísérése
Ügyfélszolgálatunk visszajelzi neked foglalásod. Kérlek, ezt a megerősítést várd meg, mielőtt elindulnál hozzánk. Az általad jelzett időpontban munkatársunk köszönt téged az áruház bejáratánál és kísérőd lesz a vásárlásod során. Ha az időpont foglalásakor megosztod velünk, mely sportok iránt érdeklődsz, törekedni fogunk arra, hogy kísérőd a terület szakavatott sportolója legyen. Számíthatsz rá a termékek technikai jellemzőinek ismertetésében, a megfelelő méret kiválasztásában és ha igényled, a pénztárhoz, majd a kijárathoz is elkalauzol. A szolgáltatást az árházban tudjuk számodra biztosítani, az áruházon kívüli kísérést nem tudjuk vállalni.

Látássérült személyként kipróbálnál új sportokat,
közösségben és aktívan töltenéd szabadidőd?

Vedd fel a kapcsolatot a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületével!

Amennyiben szeretnél tájékoztatást kapni a LÁSS Egyesület aktuális programjairól és eseményeiről, iratkozz fel hírleveleikre:


A szolgáltatásban szakmai partnerünk
a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége.

Észrevételed, ötleted van a vásárLÁSS kapcsán?

Kíváncsian várjuk meglátásaid az alábbi elérhetőségek egyikén: ugyfelszolgalat@decathlon.com
06-1-920-1020