Közlekedj a városban
Fenntartható módon

Városi kerékpárok

Mind másra jó, máshogy néz ki, más miatt praktikus, de egy bennük közös: városba tervezték őket, erre a felhasználásra nem találsz alkalmasabb kerékpárt!

Kiegészítők városi közlekedéshez

Ne indulj el lakat, világítás, prizma, csengő vagy sisak nélkül! Őrizd meg a tested és kerékpárod épségét, a drága üzemanyagon megspórolt pénzt pedig ne költsd el büntetésre, legyen minden nálad, amit a KRESZ előír. Egy menő, vízálló táskába be is pakolhatsz, ha van csomagtartód, a hátad se fog beizzadni.


Nem tudod hogyan indulj neki a városi kalandoknak? Segítünk!

Hogyan válassz városi bringát?

Mára millió típusú kerékpár van, mindegyik másra a legjobb. Nincs ez másképp a városi kerékpároknál sem, de segítünk eligazodni, hogy neked melyik lenne a legmegfelelőbb.

Elolvasom

Néhány jótanács a városi közlekedéshez

Adunk néhány tippet ahhoz, hogy te is, és kerékpárod is épségben hazaérjen. A KRESZ nem ismerete nem mentesít a betartása alól, de egy kis odafigyeléssel már megúszhatsz négány sárga csekket.

Elolvasom

Ne csak láss, téged is lássanak

Egy dolog, hogy te látod az utat, és egy másik az, hogy este mennyit látnak belőled. Autósként kevés ijesztőbb dolog van, amint amikor sebességtől függetlenül a semmiből feltűnik egy kivilágítatlan kerékpáros. Néhány apró kiegészítő már sokat tud segíteni, hogy megelőzzük a bajt!

Elolvasom

Rollerek a mindennapi közlekedéshez

A városi közlekedés egyik szuper eszköze a roller. Válasssz kedvedre rollereink és kiegészítőink közül.


7 biztonsági tipp rollerezéshez

Nyílt területen rollerezni egyszerű dolog: az egyik lábad a rolleren, a kezek a kormányrúdon és a földet taposod, ha le akarsz lassítani. A valóságban azonban valószínűleg mások közelében fogsz rollerezni. A saját érdekedben és a többiek biztonsága érdekében, valamint a roller hosszú élettartamának biztosítására ajánlunk néhány biztonsági tippet, amelyek segíthetnek.

Elolvasom

Városi rollerezés, és az új OXELO rollerek

Ha nagyvárosban élünk, vagy dolgozunk, a közlekedés kérdése bizony fejtörést okozhat a mindennapokban. Egyre több autó lepi el a városokat, növelve a kibocsátott káros anyagok jelenlétét a levegőben. Emellett az emberek türelme, és egymás iránt tanúsított tisztelete is folyamatosan csökken, pláne a hétfőtől péntekig tartó procedúrában. Ezt a morált még tovább ronthatja, hogy rengetegen nem sportolnak a hétköznapi leterheltség hatására, így a felgyülemlett feszültség sem kerül levezetésre.

Elolvasom