Fedi csípőt, nőies

Szörfözés Vízisport ruházat - Vaiana Admiral fürdőruha alsó TRIBORD - Vízisport ruházat
Szörfözés

Vaiana Admiral zsinóros női fürdőruha alsó TRIBORD

TRIBORD
Hölgyeknek, alkalmankénti vízi sportoláshoz. Sportos, száras bikinialsó zsinórral Fedi a csípőt, enyhén felfedi a feneket Kiválóan tart, minden vízi sporthoz ideális

Szín : SÖTÉTKÉK

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 990Ft 50 %

Minimum 2 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/08/25 Részére

** Ettől 2016/08/25 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/08/25 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/08/25 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/08/25 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8357432
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Intenzív szörfözés Intenzíven szörfözik, ez a kedvenc időtöltéseSzörfözés közben elevez a line up vonalig, és shortboardon kacsamozgással, longboardon teknősmozgással áthalad az akadályon. Elszántan beleveti magát az egy méternél is magasabb, erőteljes hullámokba. A fürdőruhának minden mozdulatnál a helyén kell maradnia bármilyen erős hullámban. A Tribord márka széles fürdőruha választékot kínál, mely ideális minden testalkathoz és vízi sporthoz.
Testalkat Azoknak, akik szeretnék fedni alakjukat, vagy akik szeretnének egy igazán stabilan tartó, mozgás közben el nem mozduló bikinialsót- a VAIANA száras bikinialsó a jó választás!

Kényelmes viselet, melyben magabiztos lehet. Alacsonyan combkivágása fedi a csípőt, sportos stílust kölcsönöz. Bármilyen sportot is űz a strandon vagy a vízben, ez a fürdőruha a legjobb szövetségese lesz!
Dereka zsinórral behúzható, stabilan tart a vízben is.
Méretek szárazon és vizesen Hogy a fürdőruha tökéletesen álljon, még szárazon állítsa be, a vízben ugyanis megnyúlik az anyag. Javasoljuk, hogy a megfelelő méretet válassza! A próbafülkében a fürdőruha simuljon a testére: éreznie kell, hogy tart! Az elasztántól az anyag rugalmas lesz és megnyúlik a vízben.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása A terméket használat közben Hendaye-ban és laboratóriumban is teszteltük, így a minőség garantált rendeltetésszerű használat esetén: tesztelték az anyag rugalmasságát, stabilitását és színtartását dörzsölés, mosás, tengervíz, klóros víz és fény hatására, valamint a termék általános állapotát többszöri mosást követően.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE