Napvédő és melegít!Hosszú ujjú

UV-szűrő gyerek szörfpóló, kék

Póló szörfözéshez, nap elleni védelemhez. 22°C-nál melegebb vízben.Intenzív szörfözés. Legfeljebb 3 óra szörfözéshez. Az UV-szűrő, hosszú ujjú gyerek póló véd a napsugárzással szemben és csökkenti a deszka által keltett bőrirritációt. A polár bélés révén melegebb.

Szín : SÖTÉTKÉK / Élénkkék

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8356705
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan válasszon UV-szűrő pólót? (1. rész) Termékskálánk minden UV-szűrő pólója 50+ faktoros, így a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a napsugárzással szemben.
A felsőrészt az ujj hossza és az igénybevétel jellege alapján kell kiválasztani. Szörfözés esetén a legmagasabbak a követelmények, ezért elsősorban szörfözéshez alakítottuk ki a termékskálánkat. Szörfözés esetén a választást a szörfözés időtartama befolyásolja: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.
Hogyan válasszon UV-szűrő pólót? (2. rész: a szörfözés időtartama függvényében). 1 óra: Alkalmankénti szörfözés. Választhat bő fazont (könnyű felvenni és szárazon is kényelmes) vagy testhez álló szabást (nedvesen is kényelmes). Rögzítőrendszerrel a rövidnadrághoz rögzíthető, így stabil marad. 2 óra: Rendszeres szörfözés. Vizesen is kényelmes, mivel nincs varrás a karok alatt és behúzózsinór növeli a stabil tartást. 3 óra: Intenzív szörfözés. Jelentősebb hőszigetelést biztosít, így tovább maradhat a vízben.
Hőszigetelés és szél Az UV-szűrő póló önálló használatához ajánlott minimum vízhőmérséklet 22 °C. Max. 3 óra szörfözéshez. A jó hőszigetelő-képességű póló megakadályozza a vízbe lépéskor jelentkező didergő érzést. A szél kellemetlen hűtő hatást gyakorolhat vizes állapotban, és további hidegérzetet kelthet. Ezért szél esetén ajánlott neoprén modellt viselni. A póló szörfoverall alatt viselhető.
Nedvesen is véd az UV-sugárzástól. A UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát.
A szabvány előírásait figyelembe véve a termék az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrje. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Nem irritálja a bőrt A hőszigetelő póló mérsékli a szörfdeszka vagy a bodyboard okozta kidörzsölődést és bőrirritációt. Overall alatt is viselhető, megakadályozza a bőrirritációt, különösen a nyak és a hónalj vonalában. A póló a hónaljnál lévő varrásmentes kialakítás révén csökkenti az ismétlődő evező mozgásból adódó irritációt. Tesztprotokolljaink megerősítették, hogy 3 órás szörfözés esetén jelentősen csökken a bőrirritáció.
Rögzítés A Tribord UV-szűrő póló behúzózsinórral készült, mely a csípőnél található. Segítségével összehúzható a póló, ezáltal jobb tartást biztosít. A fürdőnadrág zsinórja is átfűzhető rajta, így a felső nem csúszik fel mozgás közben.
Gyorsan szárad A poliészter anyag természeténél fogva gyorsan szárad.
A szövet vízlepergető felületkezelése csökkenti a víz beszivárgását, ezáltal csökken a szél hűtő hatása is. Gyorsítja a száradást is. A kezelés hatása 5-6 gépi mosást követően elmúlik, ezért javasoljuk, hogy a terméket inkább édesvízben öblítse és kerülje a mosószerrel történő mosást!
UV szűrő póló különböző vízi sportokhoz UV-szűrő felsőinket a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úszáshoz, kitesurfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardhoz, vízisíhez, aktív tengerjáráshoz (longe-côte) vagy állószörfhöz (stand-up paddle) egyaránt használható legyen.
Védje gyermekét! A gyerekek bőre sérülékeny, védekező rendszerük csak 3 éves kor után alakul ki. A gyerekekre ugyanaz a napsugárzás kétszer-háromszor károsabb hatást gyakorol, mint a felnőttekre. Ezért fontos a hatékony védelmük.
Napsugárzás elleni védelem A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A póló viselete mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása A terméket csapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE