Nedvesen is véd az UV-sugárzástól!

Szörfözés Strand - UV-szűrő baba fürdő overál TRIBORD - Strand ruha, cipő
Szörfözés

UV-szűrő baba rövidnadrágos fürdő overál, rózsaszín szíves mintával TRIBORD

TRIBORD
Kisgyerekek napsütés elleni védelmére vízi tevékenységek során. Nedvesen is véd az UV-sugárzástól! Az UV-szűrős rövid overál védi a babát a napsugárzástól, még a vízben is, ott ahol a fény visszaverődése a legerősebb. A biztonságos fürdőzéshez. Újrahasznosított szövet-gyorsan szárad.

Szín : Eperszín / Barackrózsaszín

Kérjük, válasszon méretet és színt!

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 2 990Ft 23 %

Minimum 2 290Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/01/05 Részére

** Ettől 2017/01/03 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/01/03 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/01/05 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/01/03 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8356675
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
PROFILTER UV-védelem. A TRIBORD UV-szűrő szövete az UVB-sugarak min. 98%-át, az UVA-sugarak 95%-át kiszűri (UPF 50+). A felsőtest tekinettében megfelel az EN-13758-1 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.

A szálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak mosás után is.
Napsütés elleni védelem Bár az UV-szűrős overál véd a naptól, figyelembe kell venni a visszatükröződést (a vízen, a homokon. . . ), a meleget, a napszakot stb. Az overál viselése mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap viselése, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, rendszeres folyadékpótlás stb.
Védje gyermekét! A gyerekek bőre sérülékeny, védekező rendszerük csak 3 éves kor után alakul ki. A gyerekekre ugyanaz a napsugárzás kétszer-háromszor károsabb hatást gyakorol, mint a felnőttekre. Ezért fontos a hatékony védelmük.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát.

A szabvány szerint az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrniük. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB min. 98%-át kiszűri.
Homoktaszító anyag A szövés szerkezete miatt nem ül meg a szálak között a homok.
Nyak kialakítása A kisgyerekek feje arányaiban nagyobb, mint a felnőtteké.
Az UV-szűrő felsőt patenttal láttuk el, hogy könnyű legyen felvenni.
Gyorsan szárad A poliészter szövet gyors száradást biztosít a vízi sportok után.
Ha fúj a szél, ajánlott törölközővel áttörölni a babát és a pólóját a szél hűtő hatásának csökkentésére.
Útmutató a napsütés elleni védekezéshez http://www. tribord. tm. fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A termelés megkezdése előtt a felhasznált anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során történő kinyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE